compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
WEB | mobiel
Aladdin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Late Marriage

Late Marriage

***1/20
Waardering: 3.8/5

Hatuna Meuheret

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweld

drama, filmhuis, komedie, romantiek

Pitch van Late Marriage
Tel Aviv. Zaza is op zijn 31ste nog niet getrouwd. Om zijn ouders te plezieren bezoekt hij 'passende' kandidates, maar hij is smoorverliefd op Judith, een gescheiden Marokkaanse. Dit kan volgens de streng orthodoxe traditie van zijn ouders absoluut niet. Wat het allemaal nog erger maakt is dat Judith een 6-jarige dochter heeft.
Delen op facebook
Late Marriage
Nederlandse première: 9-1-2003
Frankrijk, Israël, 2001, 102 min,
bijzonderheden over Late Marriage
'Late Marriage' was in Israël een enorme filmhit en een eye-opener voor de vele Israëli's voor wie de levensstijl van Georgische emigranten voorheen onbekend was. Met deze film sleepte Koshashvili alle belangrijke filmprijzen in de wacht. Speelfilmdebuut van regisseur Dover Koshashvili.
Aanloop van Late Marriage
Koshashvili werd geboren in 1966 in Georgië en leeft sinds 1972 in Israël. Hij studeerde filosofie en film op de universiteit van Tel Aviv. Zijn afstudeerproject de korte film "With Rules" oogste veel lof en kreeg verscheidene internationale prijzen onder andere beste korte film op het International Jerusalem Film Festival 1999 en de cinemaFondation prijs op het Cannes Film Festival 1999.
BioscoopAgenda van Late Marriage

Late Marriage in de bioscoop

Wil je Late Marriage zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Liefdesperikelen in Tel Aviv van de 31-jarige Zaza, die van zijn ouders nodig moet gaan trouwen. Natuurlijk valt hij voor de 'verkeerde'vrouw...Meer films op DVD / BR

DVD algemeen