Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 15-2 t/m 21-2
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Lazy Eye

Lazy Eye

***00
Waardering: 3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarSeks

drama, filmhuis, komedie, romantiek

Pitch van Lazy Eye
Lazy Eye filmstill
Lazy Eye filmstill
Lazy Eye
Nederlandse première: 2-11-2017
Verenigde Staten, 2016, 94 min,
Dean heeft een mooi leven als grafisch ontwerper. Als hij een mail krijgt van een oude vlam van 15 jaar geleden gaat hij met hem naar een afgelegen vakantiehuisje. Daar laait de oude passie weer op en Dean moet besluiten of hij een toekomst ziet met Alex.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Lazy Eye
Deze film is een remake van de Franse film Le deuxième commencement uit 2012.
Aanloop van Lazy Eye
Deze film is geregisseerd door Tim Kirkman. Hij debuteerde in 1998 met de documentaire Dear Jesse, over hoe het was om als homoseksueel op te groeien in North Carolina.
BioscoopAgenda van Lazy Eye

Lazy Eye in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Lazy Eye zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dean heeft een mooi leven als grafisch ontwerper. Als hij een mail krijgt van een oude vlam van 15 jaar geleden gaat hij met hem naar een afgelegen vakantiehuisje. Daar laait de oude passie weer op.Meer films op DVD / BR

Solden
Synopsis distributeur
Passies en geheimen komen naar boven als een grafisch ontwerper een weekeinde afspreekt met een oude liefde van 15 jaar geleden.

Dean heeft alles voor elkaar, maar dan is er ineens dat mailtje van zijn ex Alex die 15 jaar geleden met de noorderzon verdween. Dean spreekt na enige twijfel af om een weekeinde in zijn afgelegen vakantiehuis in de woestijn door te brengen. In de hete en desolate omgeving is er niets dat hen af zal leiden van de vraag of er nog kans is op een toekomst samen..