compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Le père de mes enfants

Le père de mes enfants

Voor alle leeftijden

Pitch van Le père de mes enfants

Delen op facebook
Le père de mes enfants
Nederlandse première: 1-4-2010
Duitsland, Frankrijk, 2009, 110 min,
Gregoire Canvel (Louis-Do de Lencquesaing) is eigenaar van een filmproductiemaatschappij genaamd Moon Films. Zijn leven lijkt op rolletjes te lopen: hij heeft een vrouw, drie kinderen en houdt van zijn werk. Als het leven er minder rooskleurig uit begint te zien, worstelt Gregoire met zijn problemen en zijn gemoedstoestand.

Le père de mes enfants trailer en bijzonderheden

Regisseur Mia Hansen-Løve kwam voor het eerst in aanraking met de filmwereld toen Olivier Assayas haar castte als actrice in de film Fin août, début septembre (1998). Tegenwoordig zijn de twee verloofd.
Trailer van Le père de mes enfantsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Le père de mes enfantshttps://i1.ytimg.com/vi/EzlYud4l_7Q/hqdefault.jpg2010-04-01

Aanloop

Mia Hansen-Løve is een jonge Franse regisseur die verschillende films op haar naam heeft staan, zoals Tout est pardonné (2007) die in het Engels bekend staan als "All Is Forgiven".

Le père de mes enfants - Bioscopen, Tijden & Tickets

Le père de mes enfants in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Le père de mes enfants zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een filmproducent worstelt met problemen en zijn gemoedstoestand.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 27 Films Production, arte France Cinéma, Canal+, Centre National de la Cinématographie (CNC), CinéCinéma, Filmförderungsanstalt (FFA), Les Films Pelléas

Cast & Regisseur