compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Les gardiennes

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Les gardiennes

Iris Bry (Francine Riant)

Iris Bry (Francine Riant)

Delen op facebook
Les gardiennes
Nederlandse première: 8-3-2018
Frankrijk, 2017, 134 min,

In het holst van de Eerste Wereldoorlog zijn de mannen naar het front en proberen de achtergebleven vrouwen het dagelijks leven voort te zetten.

Bekijk bij:

Cinemember

Les gardiennes trailer en bijzonderheden

Regisseur Xavier Beauvois is geboren in het Noord-Franse Auchel, waar in de Eerste Wereldoorlog hevig is gevochten en zich een militaire begraafplaats bevindt.

Trailer van Les gardiennesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Les gardienneshttps://i1.ytimg.com/vi/FuOx1JvOnGY/hqdefault.jpg2018-02-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Actrice Laura Smet is de echte dochter van Nathalie Baye, die in de film haar moeder speelt. Regisseur Xavier Beauvois is ook acteur en was recentelijk nog te zien in Un beau soleil intérieur.

Les gardiennes - Bioscopen, Tijden & Tickets

Les gardiennes in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Les gardiennes zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Het is 1915. De mannen zijn naar het oorlogsfront en de achtergebleven vrouwen proberen het dagelijks leven voort te zetten, wachtend op de terugkomst van de soldaten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

1915. Wanneer de mannen van de Paridier-boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen naar een evenwicht tussen het harde werk en de terugkomst van de soldaten.

Productiemaatschappij: Canal+, Ciné+, France 3 Cinéma, KNM, Les Films du Worso, Orange Studio, Pathé, Radio Télévision Suisse (RTS), Rita Productions, Versus Production

Cast & Regisseur

Nathalie Baye

Hortense Sandrail
Laura Smet

Solange
Iris Bry

Francine Riant
Nicolas Giraud

Constant Sandrail