compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

Les Olympiades

Paris, 13th District

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

In Les Olympiades ontmoet Émilie Camille die zich aangetrokken voelt tot Nora, die haar pad kruist met Amber. Drie meisjes en een jongen - Het zijn vrienden, soms geliefden en vaak allebei.
Delen op facebook
Les Olympiades
Nederlandse première: 6-1-2022
Frankrijk, 2021, 104 min,

Les Olympiades trailer

Trailer van Les OlympiadesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Les Olympiadeshttps://i1.ytimg.com/vi/-9BYCfqwKoc/hqdefault.jpg2021-11-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Les Olympiades - Bioscopen, Tijden & Tickets

Les Olympiades in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Parijs, 13de arrondissement, wijk van Les Olympiades. Emilie zoekt een huisgenoot en ontmoet Camille. Camille en Emilie worden goede vrienden, en zijn soms ook geliefden. Maar wanneer Camille verliefd wordt op Nora, zet dit zijn vriendschap met Emilie op scherp. En dat terwijl Nora net heeft Amber ontmoet. Drie jonge vrouwen en een man. Ze zijn vrienden, soms geliefden, vaak beiden.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Ciné+ (participation), COF, France 2 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Page 114 (co-production)

Cast & Regisseur

Noémie Merlant

Nora Ligier
Makita Samba

Camille Germain
Lucie Zhang

Émilie Wong
Jeanne Disson

Fille springbreak
Rone

Muziek