compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Levante

Power Alley

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch van Levante

Levante filmstill

Levante filmstill

Delen op facebook
Levante
Nederlandse première: 20-6-2024
Brazilië, Frankrijk, Uruguay, 2023, 99 min,

In Levante ontdekt de 17-jarige volleybalster Sofia dat ze ongewenst zwanger is. Ze probeert een illegale abortus te regelen, maar rechtse actievoerders proberen haar hiervan te weerhouden. Zij is vast besloten om haar plannen door te zetten.

Levante trailer en bijzonderheden

De film won meerdere prestigieuze prijzen zoals de filmpersprijs tijdens Cannes filmfestival 2023, als ook de Opera Prima tijdens het Havana Filmfestival 2023.

Trailer van LevanteBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Levantehttps://i1.ytimg.com/vi/n9qDDHejGHY/hqdefault.jpg2024-03-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van de Braziliaanse regisseur Lillah Halla, die in Cuba is opgeleid en via het festivalcircuit al van zich heeft laten horen middels enkele korte films.

Levante - Bioscopen, Tijden & Tickets

Levante in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Sofia is de ster van het volleybalteam op haar middelbare school. Vlak voor een allesbepalende wedstrijd ontdekt ze dat ze zwanger is. Tijdens haar zoektocht naar de mogelijkheid voor een illegale abortus, wordt ze het doelwit van rechtse activisten die vrouwen en meisjes ervan weerhouden een abortus te ondergaan. Sofia bezwijkt niet onder de druk en haalt samen met teamgenoten kracht en steun uit hun onvoorwaardelijke vriendschap.

Productiemaatschappij: Arissas, Cimarrn Cine, In Vivo Films, Manjerico Filmes