compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Looking Glass

**1/200
Waardering: 2.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Looking Glass

Delen op facebook
Looking Glass
Nederlandse première: 30-8-2018
Canada, Verenigde Staten, 2018, 104 min,

Ray en zijn vrouw zijn per ongeluk getuige van een moord in hun pas gekochte motel in een Amerikaanse woestijn, ineens worden zij prooi en moet Ray boven zijn eigen kunnen uitstijgen om zichzelf en zijn vrouw te redden van de bizarre bezoekers van het hotel.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Looking Glass trailer en bijzonderheden

De film lijkt deels gebaseerd te zijn op de documentaire Voyeur (2017) over Gerald Foor die zijn gasten heimelijk vanuit een 'observatieplatform' boven zijn motel kon bespieden.

Trailer van Looking GlassBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Looking Glasshttps://i1.ytimg.com/vi/TKWuQhNcn-s/hqdefault.jpg2018-07-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Tim Hunter (1947) regisseert heel veel losse afleveringen voor allerlei hit-series op tv, van 'Twin Peaks' tot 'Mad Men' en 'Dexter', als filmregisseur is hij bekend van "The Failures" (2003), River's Edge (1986) en "The Saint of Fort Washington" (1993).

Looking Glass - Bioscopen, Tijden & Tickets

Looking Glass in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Looking Glass zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een echtpaar is per ongeluk getuige van een moord in hun pas gekochte motel, ineens worden zij prooi.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ray en zijn vrouw willen graag opnieuw beginnen en kopen een oud motel in de woestijn. Wanneer Ray in het hotel een dubbelzijdige spiegel ontdekt, is hij getuige van een gruwelijke moord. Ray komt terecht in een dodelijk kat-en-muisspel en zal alles op alles moeten zetten om hemzelf en zijn vrouw te redden van het vreselijke geheim van het motel en zijn vreemde gasten.

Productiemaatschappij: Kirk Shaw Productions, Prettybird (in association with), Silver State Production Services

Cast & Regisseur