compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Love Sarah

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Love Sarah

Shelley Conn (Isabella), Celia Imrie (Mimi) en Shannon Tarbet (Clarissa)

Shelley Conn (Isabella), Celia Imrie (Mimi) en Shannon Tarbet (Clarissa)

Delen op facebook
Love Sarah
Nederlandse première: 10-9-2020
Verenigd Koninkrijk, 2020, 99 min,

Clarissa wil de droom van haar moeder Sarah om een patisserie te openen in de sjieke Nottinghill alsnog realiseren na haar onverwachte dood. Ze roept de hulp in van Sarah's beste vriendin Isabella en van haar merkwaardige en vervreemde oma Mimi in. Samen beginnen deze drie vrouwen een oude winkel te renoveren en er iets moois van te maken, waarbij ze ook een jonge chef in dienst nemen om te helpen met het bakken.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Love Sarah trailer en bijzonderheden

Eén van de eerste Britse films die na het corona-uitbraak wordt uitgebracht.

Trailer van Love SarahBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Love Sarahhttps://i1.ytimg.com/vi/JBiaQxxLMfI/hqdefault.jpg2020-03-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Eliza Schroeder. Componist Enis Rotthoff maakte eerder filmmuziek voor Guns Akimbo (2019), Er ist wieder da (2015) en Unfaithful (2002).

Love Sarah - Bioscopen, Tijden & Tickets

Love Sarah in de bioscoop

Wil je Love Sarah zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

Clarissa wil de droom van haar moeder Sarah, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, verwezenlijken. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin en haar oma.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een jonge vrouw wil de droom van haar moeder, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, verwezenlijken. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin en haar oma.

Vastbesloten om de droom van haar overleden moeder, het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill, uit te laten komen besluit de 19-jarige Clarissa de hulp van haar moeders beste vriendin Isabella en haar vervreemde excentrieke oma Mimi in te schakelen. De drie generaties vrouwen zullen hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen moeten zien te overwinnen om de herinnering aan de door hen zo geliefde Sarah levend te houden door hun winkel te vullen met liefde, hoop én kleurrijk gebak van over de hele wereld.

Productiemaatschappij: Miraj Films, Neo, Rainstar Productions

Nieuws over Love Sarah