compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

Love Sarah

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch

Een jonge vrouw wil de droom van haar moeder, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, verwezenlijken. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin en haar oma.
Delen op facebook
Love Sarah
Nederlandse première: 10-9-2020
Groot-Brittannië, 2020, 99 min,

Love Sarah trailer

Trailer van Love SarahBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Love Sarahhttps://i1.ytimg.com/vi/JBiaQxxLMfI/hqdefault.jpg2020-03-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Love Sarah - Bioscopen, Tijden & Tickets

Love Sarah in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Vastbesloten om de droom van haar overleden moeder, het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill, uit te laten komen besluit de 19-jarige Clarissa de hulp van haar moeders beste vriendin Isabella en haar vervreemde excentrieke oma Mimi in te schakelen. De drie generaties vrouwen zullen hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen moeten zien te overwinnen om de herinnering aan de door hen zo geliefde Sarah levend te houden door hun winkel te vullen met liefde, hoop én kleurrijk gebak van over de hele wereld.

Productiemaatschappij: Miraj Films, Neo, Rainstar Productions

Cast & Regisseur