compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Luca

Pitch

In Luca beleeft een jongen een onvergetelijke zomer aan zee aan de Italiaanse Rivièra, vol gelato, pasta en eindeloze scooterritten. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar al het plezier wordt bedreigd door een diepgeworteld geheim: hij is een zeemonster uit een andere wereld net onder het oceaanoppervlak.
Delen op facebook
Luca
Italië, Verenigde Staten, 2021,

Bekijk bij:

Disney+

Luca trailer en bijzonderheden

De film werd met genomineerd voor Oscar in de categorie Beste animatiespeelfilm in 2022.

Trailer van LucaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Lucahttps://i1.ytimg.com/vi/Pe8wWUVa2_w/hqdefault.jpg2021-02-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Enrico Casarosa werkte eerder aan Robots (2005) en Cars (2006), deze film is zijn speelfilmdebuut als regisseur.

Luca - Bioscopen, Tijden & Tickets

Luca in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Luca zien? Koop of huur de film hier:


Disney+

Aan de Italiaanse Rivièra groeit een onwaarschijnlijke maar sterke vriendschap tussen een mens en een als mens vermomd zeemonster.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Midden in een prachtige badplaats aan de Italiaanse Riviera, volgen we in deze nieuwe Disney en Pixar-film Luca een coming-of-age verhaal over twee vrienden die een onvergetelijk fijne zomer beleven. Al het plezier wordt bedreigd door een diepgeworteld geheim: ze zijn zeemonsters, uit een onderwaterwereld.

Productiemaatschappij: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur