compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Lucky

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Lucky

Delen op facebook
Lucky
Nederlandse première: 8-3-2018
Verenigde Staten, 2017, 88 min,

Lucky is een 90-jarige filosofisch ingestelde cowboy die doet waar hij zin in heeft. Maar na een doktersbezoek begint hij zich zorgen te maken over zijn dood en alles wat erbij komt kijken.

Bekijk bij:

Cinemember

Lucky trailer en bijzonderheden

Hoofdrolspeler Harry Dean Stanton heeft de officiële release van de film niet meer meegemaakt. Hij overleed op 15 september 2017 op 91-jarige leeftijd.

Trailer van LuckyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Luckyhttps://i1.ytimg.com/vi/1Lf9XN0ImVU/hqdefault.jpg2018-01-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Harry Dean Stanton en David Lynch werkten en acteerden vaker samen, bijvoorbeeld in Wild at Heart, Twin Peaks: Fire Walk with Me en Inland Empire. Lucky is het regiedebuut van John Carroll Lynch (acteur in o.a. Fargo, geen familie van David Lynch).

Onze recensie ***1/20

Harry Dean Stantons gegroefde gezicht vertelt meer dan honderd films.

Recensie Lucky

Het gegroefde gelaat van Harry Dean Stanton vertelt een geheel eigen verhaal in 'Lucky'. In één van zijn allerlaatste optredens speelt Stanton de rol van zijn leven. ...lees de volledige recensie

Lucky - Bioscopen, Tijden & Tickets

Lucky in de bioscoop

Wil je Lucky zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Lucky (Harry Dean Stanton in één van zijn laatste rollen) is een 90-jarige atheïst die doet waar hij zin in heeft. Maar als de dokter hem vertelt dat hij niet lang meer te leven heeft, begint hij zich zorgen te maken over zijn dood.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Harry Dean Stanton is Lucky: tegendraads, kettingrokend, stokoud en levendig. Dagelijks hijst hij zijn 90-jarige lijf in spijkerbroek en cowboylaarzen voor zijn ronde door het zonovergoten stadje midden in de woestijn van Arizona. In diner en cafe keuvelt en kibbelt Lucky met excentrieke dorpsgenoten en toevallige passanten, onder wie Howard (David Lynch), die zijn schildpad is verloren. Ondertussen moet hij vrede maken met het idee dat ook zijn leven eindig is. Lucky is de charmante finale van de indrukwekkende carrière van Harry Dean Stanton die naast zijn glansrol in Paris Texas te zien was in bijna 200 Hollywood films.

Productiemaatschappij: Divide / Conquer, Lagralane Group, The (In Association With), Superlative Films

Cast & Regisseur