compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Madame Web

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Madame Web

Dakota Johnson (Madame Web / Cassandra Webb)

Dakota Johnson (Madame Web / Cassandra Webb)

Delen op facebook
Madame Web
Nederlandse première: 15-2-2024
Verenigde Staten, 2024, 116 min,

In Madame Web ontdekt ambulancemedewerker Cassandra Webb in Manhattan dat zij de toekomst kan zien. Ze probeert deze kracht onder controle te krijgen en doet enkele ontdekkingen over haar verleden. Ze probeert samen te werken met drie andere jonkvrouwen die op weg zijn naar een krachtig lot... als ze allemaal een dodelijk heden kunnen overleven.

Bekijk bij:

meJane

Madame Web trailer en bijzonderheden

Het is de vierde film van Sony's Spider-Man Universe (SSMU), na Venom (2018), Venom: Let There Be Carnage (2021) en Morbius (2022).

Deze film is gebaseerd op de moderne Madam Web uit de Marvel-stripboeken, Julia Carpenter.

Trailer van Madame WebBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Madame Webhttps://i1.ytimg.com/vi/gqA9NMLOzGc/hqdefault.jpg2023-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur S.J. Clarkson, zij heeft een lange staat van dienst als regisseur van afleveringen van verschillende succesvolle tv-series zoals Jessica Jones (2015) en "Orange Is the New Black" (2013).

Dakota Johnson was eerder te zien in The Peanut Butter Falcon (2019), Suspiria (2018) en Bad Times at the El Royale (2018), ze is vooral bekend van weg haar hoofdrol in de speelfilms
Fifty Shades Freed (2018), Fifty Shades Darker (2017) en Fifty Shades of Grey (2015).

Madame Web - Bioscopen, Tijden & Tickets

Madame Web in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Madame Web zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Cassandra Webb (Dakota Johnson) kan de toekomst zien, onthullingen over haar verledendwingen haar samen te werken met 3 jonge vrouwen die op weg zijn naar een krachtig lot.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

"Intussen in een ander universum Madame Web is de origin story van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Webb, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.

Productiemaatschappij: Columbia Pictures, Marvel Entertainment, Sony Pictures Entertainment (SPE)

Cast & Regisseur

Dakota Johnson

Madame Web / Cassandra Webb
Sydney Sweeney

Julia Carpenter
Isabela Moner

Anya Corazon
Tahar Rahim

Ezekiel Sims
Adam Scott

Ben Parker
S.J. Clarkson

Regisseur