compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Main Hoon Na

Main Hoon Na

***1/20
Waardering: 3.3/5

actie, bollywood, drama, komedie, musical, romantiek

Pitch van Main Hoon Na
Majoor Ram Prasad Sharma wil van het project Mission Milaap - waarbij het doel is een einde te maken aan de vijandigheden tussen India en Pakistan - een succes maken. Maar Indiase extremisten zien de missie liever falen en besluiten een generaalsdochter te ontvoeren. Majoor Ram moet terug naar de schoolbanken om haar te kunnen beschermen.
Delen op facebook
Main Hoon Na
India, 2004, 179 min,
bijzonderheden over Main Hoon Na
Regiedebuut van Farah Khan. Geïnspireerd op de moeizame relatie tussen India en Pakistan en wordt beschreven als 'een film met een missie'. De film zit vol met humor, romantiek en uiteraard actie: een echte 'massalafilm'!
Aanloop van Main Hoon Na
De film is geregisseerd door de bekendste choreografe van India, Farah Khan. Haar werk als choreograaf kennen we o.a. van films als "Kaho Na Pyaar Hai", "Jo Jeeta Wohi Sikandar", Mohabbatein, Kabhi Khushi Kabhie Gham, Monsoon Wedding en Dil Chahta Hai.
BioscoopAgenda van Main Hoon Na

Main Hoon Na in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Main Hoon Na zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Indiase extremisten besluiten een generaalsdochter te ontvoeren. Majoor Ram Prasad Sharma (Shahrukh Khan) moet terug naar de schoolbanken om haar te kunnen beschermen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen