compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU

Marionette

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Marionette

Thekla Reuten (Marianne Winter)

Thekla Reuten (Marianne Winter)

Delen op facebook
Marionette
Nederlandse première: 1-10-2020
Luxemburg, Nederland, Verenigd Koninkrijk, 2020, 112 min,

In Marionette verhuist de Amerikaanse kinderpsychiater Marianne Winter naar Schotland en ontwikkelt een obsessie voor een tien-jarige client en haar grip op de realiteit verliest of wordt ze bespeelt door het jongetje die haar wijs maakt dat hij haar toekomst kan beïnvloeden.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Marionette trailer en bijzonderheden

De filmis grotendeels gefilmd in de voormalige Katholieke seminarie in Aberdeen, Schotland. Een Britse, Nederlandse en Luxemburgse co-productie.
De film is gebaseerd op de korte studentenfilm van de regisseur De Marionettenwereld (1993), de film won toen een Gouden Kalf voor Beste Korte Film tijdens het Nederlands Film Festival 1993.

Trailer van MarionetteBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Marionettehttps://i1.ytimg.com/vi/oCwCk8Wm31o/hqdefault.jpg2020-08-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Elbert van Strien is bekend van Zwart water (2010) en de korte films "Het verborgen gezicht" (2004) en "Verboden ogen" (2002).
De Nederlandse actrice Thekla Reuten werkt vooral in buitenlandse producties zoals Red Sparrow (2018), The Legend of Longwood (2014), The American (2010) en In Bruges (2008), ze was te zien in de Nederlandse speelfilms De Reünie (2015) en Schone Handen (2015). Acteur Peter Mullan is vooral bekend uit verschillende tv-series, zoals Westworld, hij was eerder te zien in de speelfilms Children of Men (2006) en War Horse (2011). Elijah Wolf speelde als negen-jarige in "T2 Trainspotting" (2017).

Marionette - Bioscopen, Tijden & Tickets

Marionette in de bioscoop

Wil je Marionette zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

De Amerikaanse kinderpsychiater Marianne Winter (Thekla Reuten) verhuist naar Schotland en ontwikkelt een obsessie voor een jonge client waardoor ze grip op de realiteit verliest of wordt ze bespeelt door het jongetje?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Who is really pulling the strings?

Als de Amerikaanse kinderpsychiater Marianne Winter (Thekla Reuten) naar Schotland verhuist om een nieuw leven te beginnen, is een van haar nieuwe patiënten de geheimzinnige, tienjarige Manny (Elijah Wolf). Manny tekent traumatische gebeurtenissen en beweert dat hij haar toekomst kan sturen. Getroffen door de jongen ontwikkelt Marianne een obsessie waardoor ze grip op de realiteit verliest en zelfs vraagtekens zet bij de aard van het bestaan

Productiemaatschappij: ACC, Black Camel Pictures, BosBros, Samsa Film

Cast & Regisseur

Nieuws over Marionette