compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

War Horse

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van War Horse

Jeremy Irvine (Albert)

Jeremy Irvine (Albert)

Delen op facebook
War Horse
Nederlandse première: 2-2-2012
India, Verenigde Staten, 2011, 146 min,

In War Horse wordt de Eerste Wereldoorlog bekeken vanuit de ogen van een paard. Dit paard, genaamd Joey, sluit een vriendschap met zijn trainer Albert. Dan worden de twee gescheiden en breekt de oorlog uit.

Bekijk bij:

NETFLIX

War Horse trailer en bijzonderheden

Dit verhaal was eerder als succesvol als boek. Daarna werd er met succes een Broadway stuk van gemaakt en nu dus een film.

Trailer van War HorseBekijk de trailer en de beste filmstills van de film War Horsehttps://i1.ytimg.com/vi/eHrkMdey6P8/hqdefault.jpg2012-02-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Steven Spielberg heeft eigenlijk geen introductie nodig. Hij is van de bekendste regisseurs ter wereld. Hij is ook actief als producent.

Recensies van War Horse

War Horse - Bioscopen, Tijden & Tickets

War Horse in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je War Horse zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

In War Horse wordt de Eerste Wereldoorlog bekeken vanuit de ogen van een paard. Dit paard, genaamd Joey, sluit een vriendschap met zijn trainer Albert. Dan worden de twee gescheiden en breekt de oorlog uit. Van regisseur Steven Spielberg.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Amblin Entertainment, DreamWorks SKG, Forum Cinemas, Forum Hungary, Kennedy/Marshall Company, The, Reliance Entertainment, Touchstone Pictures, Walt Disney Studios Motion Pictures, Walt Disney Studios Motion Pictures, Italia

Cast & Regisseur