compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mary

Mary

**000
Waardering: 2/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGrof taalgebruikAngst

horror

Pitch van Mary
Een familie die een charterbootbedrijf wil starten, koopt een schip met angstaanjagende geheimen eenmaal op geïsoleerde wateren.
Delen op facebook
Mary
Nederlandse première: 14-11-2019
Verenigde Staten, 84 min,
trailer en bijzonderheden over Mary
Gary Oldman heeft Nicolas Cage vervangen in de rol van David.
Aanloop van Mary
Regisseur Michael Goi heeft al vele tv-series geregisseerd waaronder vier afleveringen voor 'American Horror Story'. Mary is de derde film voor Goi. Voorheen regisseerde hij al 'Megan Is Missing' (2011) en Voyeur (1999). Acteur Gary Oldman, die in deze film in de huis kroop van personage David, is zeker niet nieuw in het vak. Eerder speelde hij al in The Space Between Us (2017) en vertolkte hij de welbekende rol van Sirius Black in de Harry Potter films, waaronder Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004). Ook opkomend talent Stefanie Scott, die in de rol van Lindsey kroop, heeft al aardig wat films op haar naam staan. Zo speelde ze in Beautiful Boy (2018), Insidious: The Last Key (2018) en Jem and the Holograms (2015).
BioscoopAgenda van Mary

Mary in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.