compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU

Mary

**000
Waardering: 2/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch

Een familie die een charterbootbedrijf wil starten, koopt een schip met angstaanjagende geheimen eenmaal op geïsoleerde wateren.
Delen op facebook
Mary
Verenigde Staten, 84 min,

Bekijk bij:

meJane

Mary trailer en bijzonderheden

Gary Oldman heeft Nicolas Cage vervangen in de rol van David.

Trailer van MaryBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Maryhttps://i1.ytimg.com/vi/lmtRUYMS8_4/hqdefault.jpg2019-11-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Michael Goi heeft al vele tv-series geregisseerd waaronder vier afleveringen voor 'American Horror Story'. Mary is de derde speelfilm voor Goi. Eerder regisseerde hij 'Megan Is Missing' (2011) en Voyeur (1999).

Acteur Gary Oldman, die in deze film in de huis kroop van personage David, is zeker niet nieuw in het vak. Eerder speelde hij al in The Space Between Us (2017) en vertolkte hij de welbekende rol van Sirius Black in de Harry Potter films, waaronder Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004). Opkomend talent Stefanie Scott, die in de rol van Lindsey kroop, heeft al aardig wat films op haar naam staan. Zo speelde ze in Beautiful Boy (2018), Insidious: The Last Key (2018) en Jem and the Holograms (2015).

Schrijver Anthony Jaswinski schreef eerder het scenario voor "The Shallow" (2016).

Mary - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mary in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mary zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een familie die een charterbootbedrijf wil starten, koopt een schip met angstaanjagende geheimen eenmaal op geïsoleerde wateren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Tucker Tooley Entertainment

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur