compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Maternal

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Maternal

Maternal filmstill

Maternal filmstill

Delen op facebook
Maternal
Nederlandse première: 4-8-2022
Argentinië, Italië, 2019, 91 min,

In Maternal woont - de opstandige tienermoeder - Lu samen met haar dochter Nina in een vrouwenopvangcentrum dat gerund wordt door een groep nonnen in Buenos Aires. De komst van Paola, een sympathieke Italiaanse non, valt samen met de vermissing van Lu.

Maternal trailer en bijzonderheden

De film won meerdere filmprijzen waaronder de Gouden Luipaard voor beste film tijdens het Locarno International Film Festival 2019.

Trailer van MaternalBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Maternalhttps://i1.ytimg.com/vi/j4BMyb8Czuw/hqdefault.jpg2022-07-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Maternal - Bioscopen, Tijden & Tickets

Maternal in de bioscoop

Wil je Maternal zien? Koop of huur de film hier:



Lu woont met haar dochter in een vrouwenopvangcentrum dat gerund wordt door een groep nonnen in Buenos Aires. De komst van Paola, een sympathieke Italiaanse non, heeft gevolgen voor Lu.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wat is moederschap? Maura Delpero's Maternal toont ons een wereld waarin twee vormen van moederschap - de alleenstaande moeder en de heilige moeder - botsen. De film speelt zich af binnen de muren van een zogenaamde Hogar, een Italiaans religieus opvanghuis voor jonge alleenstaande moeders in Buenos Aires en volgt drie vrouwen: zuster Paola, een Italiaanse non die op het punt staat haar religieuze geloften af te leggen, Luciana, een tienermoeder die moeite heeft voor haar dochter te zorgen, en Fatima, een andere tienermoeder met een jonge zoon, die zwanger is van haar tweede kind. Alle drie worstelen ze op hun eigen manier met de implicaties van het moederschap.

Productiemaatschappij: Aud, BLS Business Location Südtirol-Alto Adige (support, Dispàrte, El Campo Cine (co-production), Etrusca (co-production), IDM Südtirol - Alto Adige Film Fund (support), INC, Ministero per i Beni e le Attività Culturali (MiBA, Programa Ibermedia (support), Rai Cinema (co-production), Regione Lazio (support), Vivo Film

Cast & Regisseur