compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

Men in Black II

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Men in Black II

Men in Black II filmstill

Men in Black II filmstill

Delen op facebook
Men in Black II
Nederlandse première: 1-8-2002
Verenigde Staten, 2002, 85 min,

De doortrapte buitenaardse entiteit Serleena is van plan de aarde aan te vallen. Hierdoor moet agent Jay de gepensioneerde agent Kay weer van stal halen, maar aangezien deze zich niets herinnert van zijn vroegere leven lijkt dat nog problematisch te worden.

bijzonderheden

Oorspronkelijk zou Famke Janssen de rol van Serleena spelen, maar door familieomstandigheden kon ze de opnamen niet afmaken. Lara Flynn Boyle is toen als vervangster gecontracteerd.
Meer aanpassing aan de film was nodig omdat oorspronkelijk zou de film eindigen met een scène waarbij de beide World Trade Centers zich zouden openen en een storm van buitenaardse wezens lanceren, maar de terroristiche aanvallen is hiervan afgezien.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lara Flynn Boyle was eerder te zien in o.a. de tv-serie 'Twin Peaks' en in de films Dead Poets Society, Red Rock West en Happiness. Will Smith kennen we natuurlijk uit Bad Boys, Independence Day en Ali.
Regisseur Barry Sonnenfeld (USA, 1953) was verantwoordelijk voor films als Get Shorty (1995) en Men in Black (1997). Als cameraman maakte hij ook Miller's Crossing (1990), Blood Simple (1984) en When Harry Met Sally (1989).

Recensies van Men in Black II

Cast & Regisseur

Tommy Lee Jones

Kevin Brown, Agent Kay
Will Smith

Agent Jay
Rosario Dawson

Laura Vasquez
Men in Black II poster