compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Men in Black II

Men in Black II

***00
Waardering: 3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

actie, fantasy, komedie, science fiction

Pitch van Men in Black II
Men in Black II filmstill
Men in Black II filmstill
Delen op facebook
Men in Black II
Nederlandse première: 1-8-2002
Verenigde Staten, 2002, 85 min,
De doortrapte buitenaardse entiteit Serleena is van plan de aarde aan te vallen. Hierdoor moet agent Jay de gepensioneerde agent Kay weer van stal halen, maar aangezien deze zich niets herinnert van zijn vroegere leven lijkt dat nog problematisch te worden.
bijzonderheden over Men in Black II
Oorspronkelijk zou Famke Janssen de rol van Serleena spelen, maar door familieomstandigheden kon ze de opnamen niet afmaken. Lara Flynn Boyle is toen als vervangster gecontracteerd.
Meer aanpassing aan de film was nodig omdat oorspronkelijk zou de film eindigen met een scène waarbij de beide World Trade Centers zich zouden openen en een storm van buitenaardse wezens lanceren, maar de terroristiche aanvallen is hiervan afgezien.
Aanloop van Men in Black II
Lara Flynn Boyle was eerder te zien in o.a. de tv-serie 'Twin Peaks' en in de films Dead Poets Society, Red Rock West en Happiness. Will Smith kennen we natuurlijk uit Bad Boys, Independence Day en Ali.
Regisseur Barry Sonnenfeld (USA, 1953) was verantwoordelijk voor films als Get Shorty (1995) en Men in Black (1997). Als cameraman maakte hij ook Miller's Crossing (1990), Blood Simple (1984) en When Harry Met Sally (1989).
Recensies van Men in Black II
BioscoopAgenda van Men in Black II

Men in Black II in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Men in Black II zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 22 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


The Men in Black zijn er weer om al het buitenaardse tuig een les te leren!Meer films op DVD / BR

DVD algemeen