compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Midnight Sun

Midnight Sun

***00
Waardering: 3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, filmhuis, romantiek

Pitch van Midnight Sun
Delen op facebook
Midnight Sun
Nederlandse première: 19-4-2018
Verenigde Staten, 2018, 91 min,
Vanwege een zeldzame aandoening kan Katie geen spoortje zonlicht verdragen en leeft ze 's nachts. Als de jongen die ze al jaren vanuit haar raam aanbidt interesse in haar heeft, besluit ze haar handicap voor hem te verbergen.
Midnight Sun trailer en bijzonderheden
Gebaseerd op de Japanse film "Taiyô no uta".
Aanloop
Dit is de eerste hoofdrol van Patrick Schwarzenegger, zoon van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver. Hij is ook een achterneef van voormalige Amerikaanse president John F. Kennedy.
21 of 27 found this interesting | Share this
This is Patrick Schwarzenegger's first lead role in a major film project.
Midnight Sun - Bioscopen, Tijden & Tickets

Midnight Sun in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
De 17-jarige Katie Price (Bella Thorne) is overdag aan huis gebonden door een zeldzame ziekte die zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht dodelijk maakt. Ze brengt haar dagen meestal alleen door op haar slaapkamer. ‘s Avonds opent haar wereld zich echter wanneer ze op het plaatselijke treinstation gitaar speelt voor de reizigers. Op een avond loopt ze daar de knappe Charlie (Patrick Schwarzenegger) tegen het lijf, een jongen uit de buurt die ze al jaren stiekem bewondert. Katie is dolgelukkig met Charlies komst in haar leven. Ze verbergt haar ziekte zo goed als ze kan om met hem een bijna perfecte romantische zomer te beleven.