compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU

Minuscule - Mandibles from Far Away

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Minuscule - Mandibles from Far Away

Minuscule - Mandibles from Far Away filmstill

Minuscule - Mandibles from Far Away filmstill

Delen op facebook
Minuscule - Mandibles from Far Away
China, Frankrijk, 2018, 90 min,

Iedereen is druk in het vallei de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming Guadeloupe, Caraïben. De rescue team — een mier, een spin en een lieveheersbeestje — begint aan de terughaalmissie maar komen ze op tijd en intussen moet het verdwaalde lieveheersbeestje zich uit de klauwen te houden van allerlei gevaren zoals bidsprinkhanen.

Bekijk bij:

meJane

Minuscule - Mandibles from Far Away trailer

Trailer van Minuscule - Mandibles from Far AwayBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Minuscule - Mandibles from Far Awayhttps://i1.ytimg.com/vi/QDHG5zAh0K8/hqdefault.jpg2019-12-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film werd vooraf gegaan door "Miniscule" (2014).

Minuscule - Mandibles from Far Away - Bioscopen, Tijden & Tickets

Minuscule - Mandibles from Far Away in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Minuscule - Mandibles from Far Away zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Iedereen is druk in het vallei de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming zeer zonnige oorden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming.. de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd? Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Zelfs de allerkleinste kriebelbeesten laten niet op hun kop zitten.

Productiemaatschappij: B Media 2013 (in association with), B Media 2014 (in association with), Canal+ (participation), Centre National de la Cinématographie (CNC) (suppo, Cineorama (executive producer), Département des Alpes-Maritimes (in partnership wi, EDI, Flair Production (associate production), France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Futurikon, Geo (associate production), IfilmEntertainment (co-production), Le Pacte (participation), OCS, Praesens-Film (participation), Région Guadeloupe (support), Région Ile-de-France (support), Région Provence-Alpes-Côte d'Azur (support), SOF, Supamonks Studio (participation), World in Progress Films (associate production)

Huidige prijsvraag

Nieuws over Minuscule - Mandibles from Far...