compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU

Miss March

**1/200
Waardering: 2.5/5

Pitch

Wanneer Eugene Pratt uit een vier jaar durende coma ontwaakt, blijkt zijn jeugdliefde het gezicht te zijn geworden van één van 's werelds bekendste mannentijdschriften. Hij doorkruist samen met zijn vriend het land om haar te heroveren.
Delen op facebook
Miss March
Verenigde Staten, 2009, 89 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Zach Cregger maakte eerder o.m. "The Witest Kids U Know: Episode 1.1" en "The Witest Kids U Know: Episode 2.1".

Miss March - Bioscopen, Tijden & Tickets

Miss March in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Miss March zien? Koop of huur de film hier:Wanneer Eugene Pratt uit een vier jaar durende coma ontwaakt, blijkt zijn jeugdliefde het gezicht te zijn geworden van één van 's werelds bekendste mannentijdschriften. Hij doorkruist samen met zijn vriend het land om haar te heroveren.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Chapman/Leonard Studio Equipment, Cut Music, Fixern, Fox Atomic, IndieClear, Jacobson Company, L.A. Casting Group, Twentieth Century-Fox Film Corporation

Cast & Regisseur

Miss March poster