compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Mission: Impossible

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch

Ethan Hunt (Tom Cruise) werkt voor de Impossible Missions Force, en hij krijgt de opdracht om een spion te pakken die op het punt staat belangrijke informatie te stelen. Hierbij heeft hij de beschikking over de nieuwste technische snufjes.
Delen op facebook
Mission: Impossible
Nederlandse première: 13-7-2023
Verenigde Staten, 1996, 163 min,

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Mission: Impossible trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de serie uit de jaren zeventig.

Trailer van Mission: ImpossibleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mission: Impossiblehttps://i1.ytimg.com/vi/5nEXGd-IA_o/hqdefault.jpg2023-05-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Brian De Palma regisseerder eerder o.a. Carrie (1976), Blow Out (1981), Scarface (1983), The Untouchables (1987) en Carlito's Way (1993).

Mission: Impossible - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mission: Impossible in de bioscoop

Wil je Mission: Impossible zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Ethan Hunt (Tom Cruise) werkt voor de Impossible Missions Force, en hij krijgt de opdracht om een spion te pakken die op het punt staat belangrijke informatie te stelen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

Productiemaatschappij: Paramount Pictures

Cast & Regisseur