compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Mobile Suit Gundam Seed Freedom

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Mobile Suit Gundam Seed Freedom

Mobile Suit Gundam Seed Freedom filmstill

Mobile Suit Gundam Seed Freedom filmstill

Delen op facebook
Mobile Suit Gundam Seed Freedom
Nederlandse première: 22-6-2024
Japan, 2024, 125 min,

In Mobile Suit Gundam Seed Freedom wordt Lacus de eerste president van Compass - een wereldvrede organisatie. Kira en de anderen treden op waar strijd ontstaat. Dan krijgt Compass een vreemd soort verzoek.

Mobile Suit Gundam Seed Freedom trailer

Trailer van Mobile Suit Gundam Seed FreedomBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mobile Suit Gundam Seed Freedomhttps://i1.ytimg.com/vi/qVgd3Q5GFeY/hqdefault.jpg2024-07-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Mobile Suit Gundam Seed Freedom - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mobile Suit Gundam Seed Freedom in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mobile Suit Gundam Seed Freedom zien? Koop of huur de film hier:Lacus Clyne wordt president van een organisatie voor vredesmonitoring, maar de zaken zijn niet helemaal wat ze lijken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

20 jaar na de laatste release maakt Gundam Seed een spectaculaire comeback in de bioscoop met een gloednieuw verhaal en een lang verwacht vervolg op de serie die een generatie van anime-fans in vervoering bracht. Herontdek Gundam Seed met dit epische verhaal vol actie op het grote doek.

20 jaar na de laatste release maakt Gundam Seed een spectaculaire comeback in de bioscoop met een gloednieuw verhaal en een lang verwacht vervolg op de serie die een generatie van anime-fans in vervoering bracht. Herontdek Gundam Seed met dit epische verhaal vol actie op het grote doek. In het jaar 75 van het kosmische tijdperk (C.E 75) wordt er nog steeds gevochten. Er zijn onafhankelijkheidsbewegingen en er is agressie van Blue Cosmos Om de situatie te kalmeren wordt er een bureau opgericht, Compass, dat de wereldvrede moet bewaren. Lacus wordt de eerste voorzitter. Als leden van Compass mengen Kira en zijn kameraden zich in verschillende regionale gevechten. Dan stelt een nieuw opgerichte natie, Foundation genaamd, een gezamenlijke operatie voor tegen een bolwerk van Blue Cosmos.

Productiemaatschappij: Bandai Namco Filmworks, Shochiku ODS Business Office

Cast & Regisseur

Tom Wayland

Mu La Flaga
Johnny Yong Bosch

Dearka Elsman
Hôchû Ôtsuka

Alexei Konoe
AmaLee

Ingrid Tradoll
Ben Balmaceda

Albert Heinlein
Mitsuo Fukuda

Regisseur