compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Mona Lisa and the Blood Moon

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In Mona Lisa and the Blood Moon ontsnapt een meisje met ongewone krachten uit een psychiatrische instelling en probeert het in haar eentje te redden in New Orleans.
Delen op facebook
Mona Lisa and the Blood Moon
Verenigde Staten, 2021, 106 min,

Mona Lisa and the Blood Moon trailer

Trailer van Mona Lisa and the Blood MoonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mona Lisa and the Blood Moonhttps://i1.ytimg.com/vi/LZ9PYEVFYdI/hqdefault.jpg2022-10-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Mona Lisa and the Blood Moon - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mona Lisa and the Blood Moon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mona Lisa and the Blood Moon zien? Koop of huur de film hier:Een meisje met ongewone krachten ontsnapt uit een psychiatrische instelling en probeert het in haar eentje te redden in New Orleans.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Mona Lisa (Jeon Jong-seo) zit al heel haar leven opgesloten in een isoleercel, maar dankzij haar unieke kracht kan ze gedachten van andere mensen besturen en lukt het haar om te ontsnappen. Onder de volle maan struint ze van ontmoeting naar ontmoeting door de straten van New Orleans. Wanneer ze onderdak vindt bij Bonnie Belle (Kate Hudson), een alleenstaande moeder en stripper, ontstaat er een speciale vriendschap met Bonnie’s verwaarloosde zoon Charlie. Regisseur Ana Lily Amirpour is het best gekend voor haar debuut, 'A girl Walks Home Alone at Night’. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jeon Jong-seo (Burning) en de Oscar genomineerde Kate Hudson.

Productiemaatschappij: 141 Entertainment, Grisbi Productions, Le

Cast & Regisseur

Craig Robinson

Officer Harold
Elton LeBlanc

Elderly Man Eating Hamburger (uncredited)
Cynthia LeBlanc

Eldery Woman Eating Hamburger (uncredited)