compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Monsters of Man

Pitch van Monsters of Man

Paul Haapaniemi (Jordan), Kayli Tran (Tien) en Tatjana Marjanovic (Wendy)

Paul Haapaniemi (Jordan), Kayli Tran (Tien) en Tatjana Marjanovic (Wendy)

Delen op facebook
Monsters of Man
Australië, 2020, 131 min,

In Monsters of Man werkt een roboticabedrijf samen met een corrupte CIA-agent die een illegale operatie uitvoert. Vier prototype-robots worden gedropt in wat vermoedelijk een drugsproductiekamp in de Gouden Driehoek is. Maar het blijkt een onschuldig dorp te zijn. Zes artsen die getuige zijn van deze brute slachting worden het nieuwe doelwit.

Bekijk bij:

meJane

Monsters of Man trailer en bijzonderheden

Fans over de hele wereld hielpen de film te financieren via de crowdfundingwebsite Indiegogo. Afhankelijk van de gekozen beloning kregen ze een digitale kopie van de film, digitaal script, screensavers enz. en ook hun naam in de aftiteling van de film.

Trailer van Monsters of ManBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Monsters of Manhttps://i1.ytimg.com/vi/bINTjSKwu3Q/hqdefault.jpg2021-08-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur, cameraman en scenarioschrijver Mark Toia. Hij verrichtte het camerawerk samen met Tony O'Loughlan en schreef het scenario samen met Jeff Hand.
Acteur Neal McDonough is bekend van Red 2 (2013), Captain America: The First Avenger (2011), Minority Report (2002) en Darkman (1990).

Monsters of Man - Bioscopen, Tijden & Tickets

Monsters of Man in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Monsters of Man zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een Amerikaanse wapenfabrikant test zijn 4 killer-robots op heroïneproducenten in de Gouden Driehoek in SEAsia. Het loopt uit de hand.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 11:11 Entertainment, Hanuman Films, MRT Films Pty Ltd

Cast & Regisseur