compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 7-7 t/m 13-7
Film van de week!
MENU

Motherless Brooklyn

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Motherless Brooklyn

Gugu Mbatha-Raw (Laura Rose) en Edward Norton (Lionel Essrog)

Gugu Mbatha-Raw (Laura Rose) en Edward Norton (Lionel Essrog)

Delen op facebook
Motherless Brooklyn
Nederlandse première: 5-12-2019
Verenigde Staten, 2019, 145 min,

In New York in de jaren vijftig leed een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette een onderzoek om de moord op zijn mentor en enige vriend op te lossen.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Motherless Brooklyn trailer en bijzonderheden

Edward Norton ontmoette en raadpleegde veel leden van de Tourette's Association of America om zich op de rol voor te bereiden. De film heeft ook goedkeuring gekregen van de organisatie. Edward Norton zei dat het 45 dagen duurde om de hele film op te nemen.

Trailer van Motherless BrooklynBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Motherless Brooklynhttps://i1.ytimg.com/vi/iEzlidPciX0/hqdefault.jpg2019-08-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Edward Norton speelt de hoofdtrol in de film. Hij is ook bekend van de films Keeping the Faith (2000) en American History X (1998). Ook Alec Baldwin is te zien in te film. Hij is vooral bekend van de films The Departed (2006) en It's Complicated (2009).

Recensies van Motherless Brooklyn

Motherless Brooklyn - Bioscopen, Tijden & Tickets

Motherless Brooklyn in de bioscoop

Synopsis distributeur

Motherless Brooklyn volgt Lionel Essrog (Norton), een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, die de moord op zijn mentor en enige vriend Frank Minna (Bruce Willis) wil oplossen. Op basis van slechts enkele aanwijzingen ontrafelt de obsessieve Lionel goed bewaarde geheimen die van grote invloed zijn op de toekomst van de stad. Het mysterie leidt hem van jazzclubs in Harlem, waar de gin rijkelijk vloeit, naar de ruige sloppenwijken van Brooklyn en uiteindelijk naar de luxueuze vertrekken van de machthebbers van New York. Lionel gaat de strijd aan met boeven, corruptie en de gevaarlijkste man van de stad, uit respect voor zijn vriend en om de vrouw te redden die weleens zijn eigen redding zou kunnen zijn.

Productiemaatschappij: Class 5 Films, MWM (MadisonWellsMedia), Warner Bros. Pictures

Cast & Regisseur

Bruce Willis

Frank Minna
Willem Dafoe

Paul Randolph
Edward Norton

Lionel Essrog
Gugu Mbatha-Raw

Laura Rose
Alec Baldwin

Moses Randolph
Edward Norton

Regisseur