compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Alec Baldwin

Alec Baldwin

Alec Baldwin: films, nieuws

 

Biografie van Alec Baldwin

Alec Baldwin in Hijacked
Alec Baldwin in Hijacked
Alec Baldwin is een Amerikaans acteur. HIj komt uit een echte acteursfamilie want ook zijn jongere broers Daniel, William en Stephen zijn acteurs.

Alec Baldwin heeft een grote staat van dienst. Enkele grote films waar in Baldwin heeft gespeeld zijn Beetlejuice,The Hunt for Red October, The Aviator en The Departed.

Hiernaast is ALec Baldwin ook acteur in de succesvolle comedy "30 Rock" waarin hij Jack Donaghy speelt. Voor deze rol won Baldwin meerdere prijzen.

Naast het acteren is Alec Baldwin ook politiek actief. Dit werd nog geparodieerd in de film Team America: World Police.

Trivia over Alec Baldwin

Alec Baldwin is getrouwd geweest met Kim Basinger. Hij voert al lang een strijd met haar om het voogdijschap over hun dochter.

Alec Baldwin In het nieuws

Alec Baldwin in The Aviator (2004)

Alec Baldwin vuurt dodelijke schot op set RUST

Regisseur Joel Souza gewond

22-10-2021 De cameraregisseur van de film Rust Halyna Hutchins is dodelijk getroffen door een schot uit een rekwisietpistool afgevuurd door acteur Alec Baldwin. Ook de regisseur van de film is gewond geraakt.

'Alles behalve goedkoop'

9-3-2015 Afgelopen zondag won Julianne Moore een Oscar voor haar rol in Still Alice. Onze correspondent in New York zag de film en schreef deze review.

Alec Baldwin en Danny Glover samen in sci-fi film

15-9-2014 Alec Baldwin en Danny Glover gaan samen spelen in de nieuwe sci-fi film, "Andron - The Black Labyrinth". Waar een groep mensen vastzit in een duister labyrinth en codes moeten oplossen. Van debuterend regisseur Francesco Cinquemani.

Alec Baldwin wellicht in Mission Impossible 5

10-7-2014 Alec Baldwin gaat wellicht de rol van het hoofd van de CIA spelen in het vijfde deel van Mission Impossible. Tevens is bekend geworden dat Rebecca Ferguson de vrouwelijke hoofdrol speelt.

Steve Martin en Alec Baldwin presenteren Oscars 2010

Acadamy Awards 2010

5-11-2009 De acteurs Steve Martin en Alec Baldwin, die binnenkort te zien zijn in It's Complicated presenteren de 82e uitreiking van de Acadamy Awards 2010.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Alec Baldwin Feiten

Alec Baldwin in Hijacked
acteur, producent, stemacteur
Alec Baldwin is een Amerikaans acteur. HIj komt uit een echte acteursfamilie want ook zijn jongere broers Daniel, William en Stephen zijn acteurs.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

75 films in Groningen deze week

75 films in Groningen deze weekDe laatste filmvertoning in Groningen is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl