compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Pearl Harbor

Pearl Harbor

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, drama, oorlog

Pitch van Pearl Harbor
Pearl Harbor 1
Pearl Harbor 1
Delen op facebook
Pearl Harbor
Nederlandse première: 28-6-2001
Verenigde Staten, 2001, 183 min,
Piloot Danny wordt naar Hawaii verplaatst, waar hij Evelyn - de vriendin van zijn goede vriend Rafe - ontmoet. Rafe is ondertussen vermist verklaard. Net als de ontstane driehoeksverhouding ingewikkeld begint te worden, vallen de Japanners de Amerikaanse marinebasis Pearl Harbor aan.
bijzonderheden over Pearl Harbor
Prestigieuze filmproject - met $135 miljoen op dat moment de duurste film ooit - met ongelooflijk veel oog voor details. Getipt voor Oscars o.a. voor de muziek. De film gebruikt dezelfde kleurentechniek als Gone with the Wind en The Wizard of Oz.
Aanloop van Pearl Harbor
Michael Bay werkte eerder samen met Jerry Bruckheimer aan Armageddon, The Rock en Bad Boys. Bruckheimer is momenteel de succesvolste producent in Hollywood, zijn laatste drie films: Remember the Titans, Coyote Ugly en Gone in Sixty Seconds.
Recensies van Pearl Harbor
BioscoopAgenda van Pearl Harbor

Pearl Harbor in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pearl Harbor zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 17 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Prestigieuze film over de Japanse verassingsaanval op de Amerikaanse marinebasis op Pearl Harbor. Met Ben Affleck, Alec Baldwin en Kate Beckinsale.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen