compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Kate Beckinsale

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale: films, nieuws

 

Biografie van Kate Beckinsale

Kate Beckinsale en Brian Cox in Prisoner's Daughter
Kate Beckinsale en Brian Cox in Prisoner's Daughter

Kate Beckinsale is een actrice die bekend werd van haar rollen in onder andere Pearl Harbor en Serendipity. Ook speelde ze de vampier Selena in de filmserie Underworld.

Kate Beckinsale studeerde Frans en Russische literatuur aan de prestigieuze Oxford universiteit toen ze betrokken raakte bij de theatervereniging daar. Dit stimuleerde haar om aan haar acteercarrière te werken.

In 2001 kreeg ze haar eerste grote rol in Pearl Harbor, een film van Michael Bay. Grappig is dat ze daar in bikini is te zien die ten tijde van de aanvallen op Pearl Harbor nog uitgevonden moesten worden.

Later speelde Beckinsale nog in Underworld en Van Helsing. Ook was ze te bewonderen is wat lichtvoetiger werk zoasl het romantische Serendipity en de komedie Click met Adam Sandler.

Trivia over Kate Beckinsale

Kate Beckinsale is getrouwd met Len Wiseman die haar regisseerde in Underworld. Ze heeft ook een kind uit haar vorige relatie met Michael Sheen.

Kate Beckinsale In het nieuws

MOANA is an adventurous, tenacious and compassionate 16-year-old who sails out on a daring mission to save her people. Along the way, she discovers the one thing she's always sought: her own identity.

Speelweek 48: nieuw in de bios!

30-11-2016 Het is bijna de laatste maand van het jaar en dan komen er altijd heel veel film uit. Deze week zijn het maar liefst negen! De film van de week is Vaiana.

Kate Beckinsale tekent voor vijfde Underworld

16-5-2015 Het is al weer even geleden dat we een Underworld film hebben gezien maar onlangs is bekend geworden dat Kate Beckinsale heeft getekend voor de hoofdrol in een vijfde deel van de filmserie.

Bill Murray in St. Vincent (c) Paradiso

Speelweek 43: nieuw in de bioscoop

22-10-2014 De herfst lijkt nu toch echt te zijn begonnen. Ideaal weer voor een film zeggen wij dan bij BiosAgenda! Maar dat zeggen we eigenlijk altijd. Deze week komen er zeven nieuwe films uit de film van de week is St. Vincent.

Reboot van Underworld in de maak

28-8-2014 Er is een reboot in de maak van de Underworld films. Sinds 2003 zijn er vier films gemaakt in deze serie met een hoofdrol voor Kate Beckinsale. Het is niet duidelijk of zij ook in de nieuwe film te zien zal zijn.

Underworld Awakening niet in de bioscoop

17-2-2012 Het nieuwste deel in de Underworld reeks, Underworld Awakening wordt niet in de Nederlandse bioscoop uitgebracht. Liefhebbers van vampiers en Kate Beckinsale in strak leer hebben dus pech.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Kate Beckinsale Feiten

Kate Beckinsale in Prisoner's Daughter
acteur
Geboren 26-7-1973
Kate Beckinsale is een actrice die bekend werd van haar rollen in onder andere Pearl Harbor en Serendipity. Ze begon haar carrière bij de theatergroep van de Oxford Universiteit.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

73 films in Eindhoven deze week

73 films in Eindhoven deze week73 films zijn te zien in Eindhoven deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl