compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Absolutely Anything

***00
Waardering: 3/5

Pitch van Absolutely Anything

Simon Pegg (Neil)

Simon Pegg (Neil)

Delen op facebook
Absolutely Anything
Verenigd Koninkrijk, 2015, 85 min,

In Absolutely Anything wordt een nietsvermoedende leraar blootgesteld aan een experiment van eigenzinnige buitenaardse wezens: hij krijgt de macht om absoluut alles te mogen doen. Doet hij goede dingen met zijn macht dan wordt de aarde gespaard, anders ... Maar Neil wil vooral indruk maken op zijn buurvrouw.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Absolutely Anything trailer en bijzonderheden

Met de stemmen van de leden van Monty Python en wijlen Robin Williams, wie kort na het inspreken overleed.

Trailer van Absolutely AnythingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Absolutely Anythinghttps://i1.ytimg.com/vi/0CYVGN98ZLA/hqdefault.jpg2020-12-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerder speelden de vijf nog levende Monty-Python-leden samen in Monty Python's The Meaning of Life (1983), Terry Jones regisseerde die film toen ook, eerder regisseerde hij Monty Python and the Holy Grail (1975) (samen met Terry Gilliam) en alleen "Monty Python's Life of Brian" (1979).
Simon Pegg is vooral bekend van zijn terugkerende rol in de filmserie Mission Impossible, zoals in Mission: Impossible - Fallout (2018), maar hij is ook bekend van zijn komische rollen zoals in The World's End (2013), Hot Fuzz (2007) en Shaun of the Dead (2004).
Kate Beckinsale is vooral bekend als knappe actie-heldin in Underworld: Evolution (2006), Van Helsing (2004) en Underworld (2003).

Absolutely Anything - Bioscopen, Tijden & Tickets

Absolutely Anything in de bioscoop

Wil je Absolutely Anything zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een nietsvermoedend persoon (Simon Pegg) wordt onderdeel van een experiment van een groep excentrieke buitenaardse wezens: hij krijgt de macht om absoluut alles te doen, maar hij heeft enkel ook voor zijn buurvrouw (Kate Beckinsale).



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Bill and Ben Productions, GFM films, Media Pro Four, Media Pro One, Media Pro Two, Premiere Picture

Cast & Regisseur

Brian Cox

Self (as Professor Brian Cox)
Lasco Atkins

Party Guest (uncredited)
Terry Jones

Regisseur