compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Last Days of Disco

The Last Days of Disco

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama, komedie

Pitch van The Last Days of Disco
Begin jaren '80. Terwijl de beruchte discoperiode op haar einde loopt, geniet een groep pas afgestuurden uit Manhattan volop van hun pas verworven vrijheid. De ietwat naïeve Alice en haar vriendin Charlotte storten zich in het bruisende nachtleven.
Delen op facebook
The Last Days of Disco
Nederlandse première: 2004
Verenigde Staten, 1998, 113 min,
bijzonderheden over The Last Days of Disco
'The Last Days of Disco' past in de hedendaagse retro-trend. Na 'Metropolitan' en 'Barcelona' de laatste film in Stillmans trilogie 'komedies van het nachtleven'. Zijn films worden bevolkt door enigszinse besmuikte jongelui die nochtans grappige en intelligente gesprekken voeren. Veelgeprezen in deze film zijn de cast (allemaal jonge en rijzende acteurs en actrices), de art-direction, de kostuums en de fabuleuze soundtrack (29 klassieke discostampers), wat allemaal bijdraagt aan de weelderige verbeelding van het tijdperk.
Aanloop van The Last Days of Disco
Whit Stillman regisseerde ook "Metropolitan" (1990) en "Barcelona" (1994). Kate Beckinsale debuteerde in Much Ado About Nothing (1993).
BioscoopAgenda van The Last Days of Disco

The Last Days of Disco in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Last Days of Disco zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Begin jaren '80. Terwijl de beruchte discoperiode op haar einde loopt, geniet een groep pas afgestuurden uit Manhattan volop van hun pas verworven vrijheid. Met Kate Beckinsale en Chloë Sevigny.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen