compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Cooler

The Cooler

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

drama, filmhuis, komedie, romantiek

Pitch van The Cooler
The Cooler filmstill
The Cooler filmstill
Delen op facebook
The Cooler
Nederlandse première: 3-6-2004
Verenigde Staten, 2003, 101 min,
Bernie Lootz is een gokker die zoveel ongeluk heeft dat hij anderen slechter laat spelen als hij alleen al aan de speeltafel komt staan ('cooler'). Casino-directeur Shelly eist van Bernie dat hij hem helpt vanwege een oude schuld. Maar wanneer Bernie verliefd wordt op een mooie serveerster, blijkt hij ineens een gelukkige hand te hebben gekregen... maar of dit hem helpt?
bijzonderheden over The Cooler
Het viel William H. Macy op dat het publiek op Europese filmfestivals vooral sprak over het script en de rollen, terwijl het in Amerika alleen ging over hoe goed Maria Bello er naakt uitzag...
Aanloop van The Cooler
Wayne Kramer regisseerde eerder ook "Blazeland" (1992) en Crossing Over (1996). William H. Macy is vooral bekend van Fargo (1996), Boogie Nights (1997) en Magnolia (1999). Maria Bello speelde eerder in Payback(1999), Coyote Ugly (2000) en Auto Focus (2002).
BioscoopAgenda van The Cooler

The Cooler in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Cooler zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een beroepsgokker (William Macy) met een besmettelijke pech krijgt ineens ontzettend veel geluk en komt hierdoor toch in de problemen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen