compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

BlacKkKlansman

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van BlacKkKlansman

John David Washington (Ron Stallworth)

John David Washington (Ron Stallworth)

Delen op facebook
BlacKkKlansman
Nederlandse première: 30-8-2018
Verenigde Staten, 2018, 135 min,

Zwarte politieagent Ron Stallworth infiltreert in de jaren 70 in de Ku Klux Klan (KKK) met hulp van een blanke collega. Het lukt hun zelfs om aan het hoofd te staan van de lokale afdeling van de KKK.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

BlacKkKlansman trailer en bijzonderheden

Hoofdrolspeler John David Washington is de zoon van acteur Denzel Washington.
Regisseur Spike Lee ontving een zes-minuten-durende staandeovatie tijden de première van de film in Cannes, de film won ook de Grand Prix in Cannes.
De film is niet digitaal geschoten, maar op traditionele film.

Trailer van BlacKkKlansmanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film BlacKkKlansmanhttps://i1.ytimg.com/vi/RA31KqkTp4g/hqdefault.jpg2018-07-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Spike Lee zorgt altijd voor spraakmakende films zoals Inside Man, Malcolm X en Do the Right Thing.

BlacKkKlansman is geproduceerd door Sean McKittrick en Raymond Mansfield namens QC Entertainment, door Jason Blum namens Blumhouse, door Jordan Peele namens Monkeypaw, door Spike Lee zelf, en door Shaun Redick. Edward H. Hamm Jr. van QC trad op als uitvoerend producent.

BlacKkKlansman - Bioscopen, Tijden & Tickets

BlacKkKlansman in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je BlacKkKlansman zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

Komedie over een zwarte politieagent die infiltreert in de Ku Klux Klan. Gebaseerd op waargebeurde feiten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Baanbrekend regisseur Spike Lee is terug met de provocerende film BlacKkKlansman, gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan. Detective Stallworth (John David Washington) en zijn partner Flip Zimmerman (Adam Driver) wisten tot in de hoogste kringen van de KKK binnen te dringen. Hun doel was de plannen van deze geheime, extremistische organisatie om de macht over te nemen in de stad, te dwarsbomen.
Spike Lee (Inside Man, Malcolm X, Do the Right Thing) vertelt op zijn kenmerkende directe, maar tevens humorvolle wijze dit ongelooflijke verhaal dat je in de meeste geschiedenisboeken niet tegenkomt. Geproduceerd door het team achter het Oscarwinnende Get Out.
BlacKkKlansman is geproduceerd door Sean McKittrick en Raymond Mansfield namens QC Entertainment, door Jason Blum namens Blumhouse, door Jordan Peele namens Monkeypaw, door Spike Lee zelf, en door Shaun Redick. Edward H. Hamm Jr. van QC trad op als uitvoerend producent.

Productiemaatschappij: 40 Acres & A Mule Filmworks, Blumhouse Productions, DC Entertainment, Legendary Entertainment, Monkeypaw Productions, Perfect World Pictures

Cast & Regisseur

Adam Driver

Flip Zimmerman
John David Washington

Ron Stallworth
Alec Baldwin

Dr. Kennebrew Beauregard
Topher Grace

David Duke
Harry Belafonte

Jerome Turner
Spike Lee

Regisseur

Nieuws over BlacKkKlansman