compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

The Boss Baby: Family Business

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van The Boss Baby: Family Business

The Boss Baby: Family Business filmstill

The Boss Baby: Family Business filmstill

Delen op facebook
The Boss Baby: Family Business
Nederlandse première: 21-7-2021
Verenigde Staten, 2021, 108 min,

In The Boss Baby: Family Business worden de intussen volwassen broertjes Templeton, die enorm uit elkaar gegroeid zijn — Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf — op verrassende wijze weer bij elkaar gebracht door een nieuwe Boss Baby, die hun voor een nieuwe missie wil rekruteren.

Bekijk bij:

The Boss Baby: Family Business trailer en bijzonderheden

James Marsden vervangt Tobey Maguire voor de stem van Adult Tim in dit vervolg. Maguire was gecast als vervanger van Patton Oswalt in The Boss Baby (2017).

Trailer van The Boss Baby: Family BusinessBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Boss Baby: Family Businesshttps://i1.ytimg.com/vi/RvmO5uQJ0sc/hqdefault.jpg2020-11-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De achtste film van DreamWorks Animation die een serie wordt na Shrek (2001), Madagascar (2005), Kung Fu Panda (2008), How To Train Your Dragon (2010), Trolls (2016), The Croods (2013) en "Spirit: Stallion van de Cimarron" (2002).

The Boss Baby: Family Business - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Boss Baby: Family Business in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

In The Boss Baby: Family Business het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers Tim (James Marsden, X-Men films) en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted (Alec Baldwin), volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen... en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf. Tim en zijn vrouw Carol (Eva Longoria), de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha (Ariana Greenblatt, Avengers: Infinity War), en schattige nieuwe baby Tina (Amy Sedaris, Netflix’s BoJack Horseman). Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Acorn Center voor hoogbegaafde kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt. Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha's school en de mysterieuze oprichter Dr. Erwin Armstrong (Jeff Goldblum) te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven. De stemmen van Ted en Tims ouders worden weer ingesproken door Lisa Kudrow en Jimmy Kimmel. The Boss Baby: Family Business is geregisseerd door terugkerend filmmaker Tom McGrath (The Boss Baby) en geproduceerd door Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).

Productiemaatschappij: DreamWorks Animation

Cast & Regisseur

Alec Baldwin

Theodore Templeton
James Marsden

Tim Templeton
Jeff Goldblum

Dr. Armstrong
Lisa Kudrow

Janice Templeton
Jimmy Kimmel

Ted Templeton
Tom McGrath

Regisseur