compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Rust

Pitch

Een 13-jarige jongen, aan zijn lot overgelaten na de dood van hun ouders in 1880 in Kansas, gaat op de vlucht met zijn lang vervreemde grootvader nadat de weesjongen is veroordeeld tot ophanging voor het per ongeluk vermoorden van een lokale boer.
Delen op facebook
Rust
Verenigde Staten,

bijzonderheden

De productie werd op 21 oktober 2021 stopgezet na een misschot van een rekwisietpistool door Alec Baldwin, waardoor de cameraregisseur Halyna Hutchins om het leven kwam en regisseur Joel Souza gewond raakte.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Rust - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rust in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Rust zien? Koop of huur de film hier:1880, Kansas. Een 13-jarige wees gaat op de vlucht met zijn vervreemde grootvader nadat de jongen is veroordeeld tot ophanging voor het per ongeluk vermoorden van een lokale boer.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: BondIt Media Capital (in association with), BUF, Cavalry Media, El Dorado Pictures, Highland Film Group (HFG), Short Porch Pictures, Thomasville Pictures

Cast & Regisseur

Alec Baldwin

Harland Rust
Jensen Ackles

Wood Helm
Luce Rains

Frank Bascom
Joel Souza

Regisseur

Nieuws over Rust