compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Boss Baby

The Boss Baby

***1/20
Waardering: 3.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, familiefilm, komedie

Pitch van The Boss Baby
The Boss Baby filmstill
The Boss Baby filmstill
Delen op facebook
The Boss Baby
Nederlandse première: 19-4-2017
Verenigde Staten, 2017, 97 min,
Tim is 7 en is erg blij met zijn ouders, totdat er een baby bijkomt in het gezin. Het is echter geen normale baby: hij kan praten en draagt een pak. Tim komt erachter dat de baby met een missie bezig is om te zorgen dat baby's wereldwijd meer liefde krijgen. De ouders hebben ondertussen niets door.
trailer en bijzonderheden over The Boss Baby
De releasedatum van deze film is erg vaak uitgesteld omdat Dreamworks voorrang gaf aan andere films. Nu is het eindelijk zover.
Aanloop van The Boss Baby
In de Amerikaanse versie van deze film wordt de stem van de baby gedaan door Alec Baldwin die momenteel furore maakte met zijn imitatie van Donald Trump.
BioscoopAgenda van The Boss Baby

The Boss Baby in de bioscoop

Wil je The Boss Baby zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tim is 7 en is erg blij met zijn ouders, totdat er een baby bijkomt in het gezin. Het is echter geen normale baby: hij kan praten en draagt een pak. Wat is hij van plan?Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby. The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.