compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

The Boss Baby

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van The Boss Baby

The Boss Baby filmstill

The Boss Baby filmstill

Delen op facebook
The Boss Baby
Nederlandse première: 19-4-2017
Verenigde Staten, 2017, 97 min,

Tim is 7 en is erg blij met zijn ouders, totdat er een baby bijkomt in het gezin. Het is echter geen normale baby: hij kan praten en draagt een pak. Tim komt erachter dat de baby met een missie bezig is om te zorgen dat baby's wereldwijd meer liefde krijgen. De ouders hebben ondertussen niets door.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

The Boss Baby trailer en bijzonderheden

De releasedatum van deze film is erg vaak uitgesteld omdat Dreamworks voorrang gaf aan andere films. Nu is het eindelijk zover.

Trailer van The Boss BabyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Boss Babyhttps://i1.ytimg.com/vi/uqkxHTioRfg/hqdefault.jpg2017-04-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

In de Amerikaanse versie van deze film wordt de stem van de baby gedaan door Alec Baldwin die momenteel furore maakte met zijn imitatie van Donald Trump.

The Boss Baby - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Boss Baby in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Boss Baby zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

Tim is 7 en is erg blij met zijn ouders, totdat er een baby bijkomt in het gezin. Het is echter geen normale baby: hij kan praten en draagt een pak. Wat is hij van plan?



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby. The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, 20th Century Fox Netherlands, 20th Century Fox of Germany, DreamWorks Animation, Sony Classical, Twentieth Century Fox Film Corporation, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Nieuws over The Boss Baby