compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

A Star Is Born

****1/2
Waardering: 4.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van A Star Is Born

Bradley Cooper (Jackson Maine) en Lady Gaga (Ally)

Bradley Cooper (Jackson Maine) en Lady Gaga (Ally)

Delen op facebook
A Star Is Born
Nederlandse première: 4-10-2018
Verenigde Staten, 2018, 136 min,

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal van de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - een onbekende, worstelende zangeres.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

A Star Is Born trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op het verhaal van William A. Wellman en Robert Carson, die ook het script schreven voor de originele versie in 1937 (A Star Is Born (1937)) en ook een Oscar voor kregen.

Trailer van A Star Is BornBekijk de trailer en de beste filmstills van de film A Star Is Bornhttps://i1.ytimg.com/vi/5zjGH2_8xPo/hqdefault.jpg2018-06-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste hoofdrol in een grote speelfilm van Lady Gaga. Regiedebuut van Bradley Cooper.

Dit verhaal met dezelfde titel al eerder driemaal verfilmd in 1937, in 1954 en in 1976, dat laatste was met Barbra Streisand en Kris Kristofferson.

A Star Is Born - Bioscopen, Tijden & Tickets

A Star Is Born in de bioscoop

Wil je A Star Is Born zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga).Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en meervoudig Oscar- genomineerde superster Lady Gaga.

In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en meervoudig Oscar- genomineerde superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.
In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

Productiemaatschappij: Gerber Pictures, Joint Effort, Live Nation Productions (in association with), Malpaso Productions, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) (in association with), Peters Entertainment, Thunder Road Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over A Star Is Born