compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mozart in Love

Mozart in Love

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

biografie, drama, romantiek

Pitch van Mozart in Love
Mozart in Love filmstill
Mozart in Love filmstill
Delen op facebook
Mozart in Love
Nederlandse première: 24-5-2018
Groot-Brittannië, Tsjechië, 2017, 103 min,
Als Wolfgang Amadeus Mozart de drukte van Wenen verruilt voor de rust van Praag, vindt hij geen rust, maar spanning, verraad, intriges en liefdesmoeilijkheden. Dit inspireert hem tot het schrijven van zijn opera 'Don Giovanni'.
trailer en bijzonderheden over Mozart in Love
De opera 'Don Giovanni' gaat over een jonge, arrogante, seksueel losbandige edelman die over iedereen heenloopt, totdat hij iets tegenkomt dat hij niet kan verslaan.
Aanloop van Mozart in Love
De uit Wales afkomstige hoofdrolspeler Aneurin Barnard speelde eerder de rol van soldaat Gibson in Dunkirk.
BioscoopAgenda van Mozart in Love

Mozart in Love in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mozart in Love zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Film die probeert te reconstrueren hoe Mozart zijn opera ‘Don Giovanni’ tot stand bracht. Als hij de drukte van Wenen verruilt voor de rust van Praag, vindt de componist geen rust, maar spanning, verraad, intriges en liefdesmoeilijkheden.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Het is 1787. Wolfgang Amadeus Mozart woont een tijdje in Praag, omdat hij genoeg heeft van het verwende gedoe van de elite in Wenen. Toch vindt de componist in de vreemde stad niet de rust die hij zocht. Integendeel: zijn aanwezigheid in Praag veroorzaakt al snel een reeks dramatische en tragische gebeurtenissen. Zo belandt Mozart in het middelpunt van een verwarrend web van liefde, lust, geweld en zelfs moord. Een heftige ervaring die hem inspireert tot het schrijven van het muzikale meesterwerk dat we kennen als ‘Don Giovanni’.