compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Mulan

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Mulan

Mulan filmstill

Mulan filmstill

Delen op facebook
Mulan
Verenigde Staten, 2020, 115 min,

Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger. Riskeert de jonge Mulan alles uit liefde voor haar familie en haar land. Zij groeit uit tot een van de grootste krijgers die China ooit heeft gekend.

Bekijk bij:

Disney+

Mulan trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het De ballade van Mulan, de legende over Hua Mulan circa 620 naChr, welke onderwezen wordt op scholen in China en Singapore.

Trailer van MulanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mulanhttps://i1.ytimg.com/vi/eygD4OA3zwk/hqdefault.jpg2019-07-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film is de live-action versie van Mulan (1998) en Mulan II (2004).
Regisseur Niki Caro maakte eerder naam met de films Whale Rider (2002), North Country (2005) en The Zookeeper's Wife (2017).

Mulan - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mulan in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mulan zien? Koop of huur de film hier:


Disney+

Het epische verhaal van de legendarische krijger Mulan. Een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney's Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

De Keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het Keizerlijke leger om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden. In het geheim neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de plaats in van haar doodzieke vader. Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen tonen. Het is een meeslepende reis die haar zal veranderen in een strijder en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie ... en een trotse vader. Mulan heeft een internationale cast met onder meer:
De film is geregisseerd door Niki Caro, het scenario is geschreven door Rick Jaffa & Amanda Silver en Elizabeth Martin & Lauren Hynek en is gebaseerd op het verhalende gedicht The Ballad of Mulan.

Productiemaatschappij: Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Jet Li

The Emperor
Donnie Yen

Commander Tung
Gong Li

Xian Lang
Tzi Ma

Hua Zhou
Niki Caro

Regisseur

Nieuws over Mulan