compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mulan

Mulan

Pitch van Mulan

Delen op facebook
Mulan
Nederlandse première: 26-3-2020
Verenigde Staten, 2020,
Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger. Riskeert de jonge Mulan alles uit liefde voor haar familie en haar land. Zij groeit uit tot een ​​van de grootste krijgers die China ooit heeft gekend.

Mulan trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het De ballade van Mulan, de legende over Hua Mulan circa 620 naChr, welke onderwezen wordt op scholen in China en Singapore.
Trailer van MulanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mulanhttps://i1.ytimg.com/vi/eygD4OA3zwk/hqdefault.jpg2019-07-08

Aanloop

De film is de live-action versie van Mulan (1998) en Mulan II (2004).
Regisseur Niki Caro maakte eerder naam met de films Whale Rider (2002), North Country (2005) en The Zookeeper's Wife (2017).

Mulan - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mulan in de bioscoop

Synopsis distributeur

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney's Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een ??van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de in het geheim de plaats van haar zieke vader in. Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Het is een epische reis die haar zal veranderen in een krijger en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie ... en een trotse vader. Mulan heeft een internationale cast met onder meer: ??Yifei Liu als Mulan; Donnie Yen als commandant Tung; Jason Scott Lee als Böri Khan; Yoson An als Cheng Honghui; met Gong Li als Xianniang en Jet Li als de keizer. De film is geregisseerd door Niki Caro, het scenario is geschreven door Rick Jaffa & Amanda Silver en Elizabeth Martin & Lauren Hynek gebaseerd op het verhalende gedicht The Ballad of Mulan.

Productiemaatschappij: Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Jet Li

The Emperor
Li Gong

Xian Lang
Donnie Yen

Commander Tung
Tzi Ma

Hua Zhou
Niki Caro

Regisseur

Nieuws over Mulan