compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

My Darling Vivian

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van My Darling Vivian

Vivian Liberto (Self (archive footage)) en Johnny Cash (Self (archive footage))

Vivian Liberto (Self (archive footage)) en Johnny Cash (Self (archive footage))

Delen op facebook
My Darling Vivian
Nederlandse première: 14-10-2021
Verenigde Staten, 2020, 90 min,

In My Darling Vivian wordt het tragisch verlopen liefdesverhaal van Vivian Liberto en Johnny Cash, Liberto had veel moeite met de plotselinge faam van Cash wat uiteindlijk een einde bracht aan hun huwelijk na dertien jaar.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

My Darling Vivian trailer en bijzonderheden

De documentaire is een soort rechtzetting van het verkeerde beed dat ontstaan is in de bio-pic Walk the Line (2005) over Vivian. Het nummer Walk the Line was overigens voor haar geschreven.

Trailer van My Darling VivianBekijk de trailer en de beste filmstills van de film My Darling Vivianhttps://i1.ytimg.com/vi/VfA8H_salPE/hqdefault.jpg2021-10-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Doorbraak documentaire van Matt Riddlehoover, die eerder vooral films maakte met een gay-thema.

My Darling Vivian - Bioscopen, Tijden & Tickets

My Darling Vivian in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je My Darling Vivian zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Het romantische en tragische verhaal van Vivian Liberto, de eerste vrouw van Johnny Cash en de moeder van zijn vier dochters.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het romantische, maar tevens hartverscheurende verhaal van Vivian Liberto, de eerste vrouw van Johnny Cash en de moeder van zijn vier dochters.

My Darling Vivian vertelt het romantische maar tevens hartverscheurende verhaal van Vivian Liberto, de eerste vrouw van Johnny Cash en de moeder van zijn vier dochters; een vrouw met een tumultueus leven die gedwongen wordt in de schaduw van Cash te leven. De Johnny Cash biopic Walk the Line beschrijft het turbulente leven van de countrylegende met een focus op zijn relatie met June Carter. Om de mythe van June als zijn redder te creëren, werd een zeer onflatteus beeld geschetst van Vivian, die 13 jaar met Cash getrouwd was. Als gevolg hiervan kreeg ze het imago van iemand die niet meer was dan een niet-betrokken zeur in het leven van Cash. Grappig genoeg schreef Cash Walk The Line over haar. In My Darling Vivian worden deze fouten rechtgezet en vertellen de vier dochters van Cash - uit de eerste hand en voor het eerst - het gehele en eerlijke verhaal van liefde, isolatie, angst, liefdesverdriet en overleven. De film bevat exclusieve, nooit eerder vertoonde beelden en foto’s.

Productiemaatschappij: Element Twenty Two, This Heart of Mine

Cast & Regisseur

Joaquin Phoenix

Self (archive footage)
Reese Witherspoon

Self (archive footage)
Kristen Wiig

Self (archive footage)
Johnny Cash

Self (archive footage)
Vivian Liberto

Self (archive footage)
My Darling Vivian poster