compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > My Generation

My Generation

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

documentaire, filmhuis

Pitch van My Generation
My Generation filmstill
My Generation filmstill
Delen op facebook
My Generation
Nederlandse première: 31-5-2018
Groot-Brittannië, 85 min,
Aan de hand van archiefbeelden neemt acteur Michael Caine de kijker mee naar het swingende Londen van de jaren '60. Met beelden van onder meer Paul McCartney, topmodel Twiggy, David Baily en David Hockney. En de altijd stijlvolle sixties-versie van Michael Caine zelf natuurlijk.
trailer en bijzonderheden over My Generation
In het swingende Londen van de jaren '60 onderging ook film een revolutie. Veel filmmakers begonnen te experimenteren en schudden met vorm, kleur en komedie de grauwe Britse filmindustrie op.
Aanloop van My Generation
Michael Caine is onder meer bekend van zijn rol als Alfred in de Batman-films, The Prestige (2006), The Quiet American (2002) en The Cider House Rules (1999).
Onze recensie
**1/200

Recensie My Generation

Michael Caine
“My generation demanded a new beginning”, zegt Michael Caine aan het begin van deze documentaire, waarin hij ons meeneemt naar het decennium van zijn jeugd en überhaupt het decennium van de jeugd: de jaren zestig. De jaren van minirokjes, The Beatles en flower power. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van My Generation

My Generation in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je My Generation zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Acteur en stijlvol sixties-icoon Michael Caine leidt ons rond in het swingende Londen van de jaren '60, waar een ware cultuurrevolutie plaatsvond.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Brits filmicoon Michael Caine is de hoofdpersoon én verteller van My Generation, een levendige en inspirerende vertelling van zijn persoonlijke ervaringen in het Londen van de jaren ’60.

Brits filmicoon Michael Caine is de hoofdpersoon én verteller van My Generation, een levendige en inspirerende vertelling van zijn persoonlijke ervaringen in het Londen van de jaren ’60. Ondersteund door prachtige archiefbeelden, invloedrijke songs en door middel van gesprekken met iconen (uit die tijd) als Paul McCartney, Twiggy, David Baily en David Hockney neemt Michael Caine de kijker mee op een reis naar de geboorte én naar het hart van de pop culture van het Londen van de Swinging Sixties.