compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Navalny

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Navalny

Navalny filmstill

Navalny filmstill

Delen op facebook
Navalny
Nederlandse première: 5-5-2022
Verenigde Staten, 2022, 99 min,

In Navalny onderzoekt de charismatische oppositieleider Aleksej Navalny - tijdens zijn vijf maanden durende herstel in een ziekenhuis in Berlijn - na het overleven van een moordaanslag in Rusland en doet Navalny schokkende ontdekkingen. Het Kremlin en president Vladimir Poetin de beschuldigingen ontkennen de aantijgingen. Navalny verrast iedereen met een beslissing.

Navalny trailer en bijzonderheden

Aleksej Navalny wordt tijdens zijn onderzoek geholpen door een team van onderzoeksjournalisten, Christo Grozev van Bellingcat en Maria Pevchikh van de Anti-Corruption Foundation.

De documentaire volgt Alexei Navalny tijdens zijn snelle politieke opkomst, moordpoging en ijverige zoektocht naar de waarheid.

Trailer van NavalnyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Navalnyhttps://i1.ytimg.com/vi/pQD_2XGpzmc/hqdefault.jpg2022-04-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Navalny - Bioscopen, Tijden & Tickets

Navalny in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Navalny zien? Koop of huur de film hier:In augustus 2020 overleeft de Russische criticaster een moordaanslag. Tijdens zijn maandenlange herstel doet hij schokkende ontdekkingen over de aanslag op zijn leven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een verbijsterende, must-see documentaire over Navalny; huiveringwekkend, hilarisch en meeslepend als de beste spionage-thriller, bloedserieus in zijn strijd tegen het autoritaire regime.

Staande ovaties op alle festival en de snelst uitverkochte openingsfilm van Movies That Matter ooit. Navalny, de ijzingwekkende documentaire over de voormalig Russische oppositieleider, wordt straks één week lang vertoond in de Nederlandse bioscopen en filmtheaters. De documentaire volgt Aleksej Navalny in de nasleep van zijn vergiftiging in augustus 2020, terwijl hij agressief probeert te bewijzen wie er achter zijn moordaanslag zit.

Productiemaatschappij: CNN Films (presents), Cottage M (in association with), Fishbowl Films (in association with), HBO, RaeFilm Studios (in association with)

Cast & Regisseur

Alexei Navalny

Self - Political Opposition Leader in Russia
Angela Merkel

Self - Chancellor of Germany (archive footage)
Vladimir Putin

Self - President of Russia (archive footage)
Dmitriy Abzalov

Self - President of the Center for Strategic Communications (archive footage) (uncredited)
Georgy Alburov

Self - Head of Investigation, Navalny's Anti-Corruption Foundation
Daniel Roher

Regisseur

Nieuws over Navalny