compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Neem me mee

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch

In Neem me mee gaan zes 70 plussers die elkaar niet eerder hebben ontmoet, samen op reis. Al snel is er onenigheid onderling en met de jonge reisleider, die het een en ander heeft onderschat. Naarmate de reis vordert staan de reisgenoten positiever tegenover elkaar en het leven.
Delen op facebook
Neem me mee
Nederlandse première: 21-12-2023
België, Frankrijk, Nederland, 2023, 104 min,

Bekijk bij:

Neem me mee trailer

Trailer van Neem me meeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Neem me meehttps://i1.ytimg.com/vi/NWfqmUw1k7Y/hqdefault.jpg2023-10-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Neem me mee - Bioscopen, Tijden & Tickets

Neem me mee in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen, April May June, Oogappels) neemt u op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Met een sterrencast met enkele van s lands meest gerenommeerde acteurs zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk en een titelsong van André van Duin.

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Productiemaatschappij: Black Sheep Films (in co-production with), Dingie (in co-production with), Interstellar Pictures, NL Film

Nieuws over Neem me mee