compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

Neither Fish, Nor Fowl

***1/20
Waardering: 3.5/5

Neither Fish, Nor Fowl

Pitch

Michael is van Koreaanse afkomst en geadopteerd door een Duits echtpaar. Als zijn ouders gaan scheiden vlucht Michael naar Berlijn. Daar aangekomen raakt hij volledig gefascineerd door de vele Koreaanse disco's en in het bijzonder de Koreaanse Jin Hi, die in een van die restaurants werkt. Michael merkt door haar meer en meer dat hij vlees noch vis is: Koreaan noch Duitser.
Delen op facebook
Neither Fish, Nor Fowl
Duitsland, 2002, 90 min,

bijzonderheden

Gebaseerd op het levensverhaal van een Koreaanse kennis van regisseur Matthias Keilich. Het indrukwekkende acteerwerk van hoofdrolspeler Ill-Young Kim zorgt dat deze film veel breder gezien kan worden dan een Koreaanse probleemfilm. 'Neither Fish, Nor Fowl' gaat over identiteit, thuis, vriendschap en de weg vinden in het leven.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eindexamenfilm voor de Duitse Film- en Televisie Academie van Matthias Keilich.

Neither Fish, Nor Fowl - Bioscopen, Tijden & Tickets

Neither Fish, Nor Fowl in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Neither Fish, Nor Fowl zien? Koop of huur de film hier:Michael geadopteerd door een Duits echtpaar. Op zoek naar zijn Koreaanse roots merkt hij meer en meer dat hij vlees noch vis is: Koreaan noch Duitser.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Dreamtool Entertainment, German Film Academy, Zell & Lloyd, Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF)