compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Night Hunter

Night Hunter

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Night Hunter

Ben Kingsley (Cooper)

Ben Kingsley (Cooper)

Delen op facebook
Night Hunter
Nederlandse première: 29-8-2019
Canada, Verenigde Staten, 2018, 99 min,
Een ervaren politieman, zijn afdeling en een verkrachter-lokker belanden allen in een dwaalspoor wanneer een man wordt aangehpouden op verdenking van tal van moorden en ontvoeringen van vrouwen.

Night Hunter trailer en bijzonderheden

De film is ook bekend onder de titel Nomis, wat Simon achterstevoren is gespeld, de naam van de slechterik in de film.
Trailer van Night HunterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Night Hunterhttps://i1.ytimg.com/vi/ZUs1jLFfwv0/hqdefault.jpg2019-08-13

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur David Raymond. Actrice Alexandra Daddario is bekend van "Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief" (2010), Texas Chainsaw 3D (2013) en Baywatch (2017).

Night Hunter - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Op jacht naar een brute serieverkrachter en -moordenaar kruisen de getraumatiseerde politieagent Marshall (Henry Cavill) en duo Cooper (Ben Kingsley) en Lara (Eliana Jones) elkaars paden. Oud-rechter Cooper heeft, teleurgesteld in het rechtssysteem, zijn toga aan de wilgen gehangen en besloten het heft in eigen handen te nemen: samen met Lara lokt hij verkrachters in de val om ze op passende wijze te straffen. Maar dan wordt Lara gekidnapt. Cooper, Marshall en de politie gaan op jacht naar de dader, maar als ze Simon (Brendan Fletcher) arresteren, wordt het mysterie rond de moorden alleen maar groter. Agente Rachel (Alexandra Daddario) is ervan overtuigd dat de gevangene, die jarenlang vrouwen misbruikt en vermoord zou hebben, meerdere persoonlijkheden heeft waarvan één mogelijk meer weet.

Productiemaatschappij: Arcola Entertainment, Buffalo Gal Pictures, Fortitude International, PalmStar Media, Prism Pictures

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur