compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Nina Wu

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch van Nina Wu

Ke-Xi Wu (Nina Wu)

Ke-Xi Wu (Nina Wu)

Delen op facebook
Nina Wu
Nederlandse première: 10-10-2019
Taiwan, 2019, 103 min,

Nina Wu, een meisje die het kleine theater verlaat voor de grote stad om haar droom om actrice te worden na te jagen. Op een dag krijgt ze een rol aangeboden als heldin in een jaren 70 spionagefilm. Wanneer ze eindelijk haar lang verwachte beroemdheid verwelkomt, gebeuren er een aantal ongelukkige gebeurtenissen.

Bekijk bij:

Nina Wu trailer en bijzonderheden

Wat Nina Wu laat zien is hoe het internaliseren van seksisme werkt, zoals bijvoorbeeld ook de tv-serie The Handmaid's Tale (2017) dat doet.

Trailer van Nina WuBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nina Wuhttps://i1.ytimg.com/vi/eh1ugRqI0Dg/hqdefault.jpg2019-08-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Taiwanese actrice en schrijfster Ke-Xi Wu kruipt voor deze film in de rol van Nina Wu. Ze heeft al een aantal films onder haar naam staan zoals "Shi xi da Ming Xing" (2010) en "Xue Guan Yin" (2017).

Nina Wu - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nina Wu in de bioscoop

Wil je Nina Wu zien? Koop of huur de film hier:Nina Wu, een meisje die het kleine theater op het land verlaat voor de grote stad om haar droom om actrice te worden na te jagen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nina Wu is een stijlvol, compromisloos Taiwanees #metoo-drama met surrealistische elementen, naar een script en met een hoofdrol van de formidabele Wu Ke-xi. ?

Nina Wu is een stijlvol, compromisloos Taiwanees #metoo-drama met surrealistische elementen, naar een script en met een hoofdrol van de formidabele Wu Ke-xi. ? Sinds ze acht jaar geleden naar Taipei kwam voor haar carrière als actrice, is Nina Wu alleen nog maar voor korte films en commercials gevraagd. Net als ze de moed wil opgeven, belt een producent om haar uit te nodigen voor een auditie. De regisseur is veeleisend en het script bevat expliciete seksscènes, maar de rol biedt kans op een doorbraak en Nina wil alles doen om hem te bemachtigen. De film wordt een hit en Nina is van de ene op de andere dag een ster. Maar wanneer ze van de roem en aandacht wil genieten, vertonen zich scheurtjes in haar mentale gezondheid. Een mysterieuze vrouw verschijnt op onverwachte plaatsen en lijkt het op Nina gemunt te hebben, of is het haar verbeelding? Terwijl ze haar grip op de realiteit verliest, komt een onderdrukte herinnering naar de oppervlakte.

Productiemaatschappij: Harvest 9 Road Entertainment, Jazzy Pictures, Myanmar Montage Pictures, Seashore Image Production, Star Ritz International Entertainment

Cast & Regisseur