compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Nobody

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Nobody

Nobody filmstill

Nobody filmstill

Delen op facebook
Nobody
Nederlandse première: 10-6-2021
Verenigde Staten, 2021, 92 min,

In Nobody gaat Hutch Mansell door het leven als een 'niemand'. Een onbeduidend boekhouder die zelfs vernederingen accepteert. Tijdens een inbraak in zijn huis weigert hij zich te verzetten. Zijn gezin is in hem teleurgesteld. Maar het incident wakkert een woede in hem los die hem op het pad stuurt van een drugsbaron. Hij slaat echter nu wel terug.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Nobody trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de eigen ervaringen van Bob Odenkirk die ooit te maken kreeg met een inbraak en ontevreden was hoe de politie ermee omsprong.
Bob Odenkirk heeft twee jaar getraind voor deze rol.

Trailer van NobodyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nobodyhttps://i1.ytimg.com/vi/-poYr0ze1w8/hqdefault.jpg2020-12-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ilya Naishuller maakte eerder Hardcore Henry (2015).
Acteur Bob Odenkirk is bekend van de tv serie Better Call Saul en was eerder te zien in Little Women (2019), The Post (2017) en "Nebraska (2013).
Connie Nielsen is vooral bekend van de "Wonder Woman" (2017) filmserie, "Le confessioni" (2016), "3 Days to Kill" (2014) en "Nymphomaniac" (2013)
De Russische acteur Aleksei Serebryakov is in het westen bekend van "Leviafan" (2014) en "Cargo 200" (2007).

Nobody - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nobody in de bioscoop

Wil je Nobody zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Hutch (Bob Odenkirk, bekend van Better Call Saul) komt tussenbeide om een vrouw te helpen die wordt lastiggevallen door een groep mannen, hij wordt het doelwit van een wraakzuchtige drugsbaron.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als er op een nacht twee dieven bij hem inbreken, weigert Hutch zichzelf en zijn gezin te verdedigen, in de hoop ernstig geweld te voorkomen. Zijn tienerzoon, Blake (Gage Munroe, The Shack), is teleurgesteld in hem en zijn vrouw, Becca (Connie Nielsen, Wonder Woman), lijkt alleen maar meer afstand te nemen. Na het incident ontwaakt er een woede in Hutch die hij lang had onderdrukt. Oude instincten worden weer aangewakkerd en brengen hem op een duister pad, waarbij geheimen uit het verleden en dodelijke vaardigheden aan het licht worden gebracht. In een spervuur van vuisten, geweerschoten en piepende banden moet Hutch zijn familie redden van een gevaarlijke crimineel (de beroemde Russische acteur Aleksey Serebryakov, Amazons McMafia) en ervoor zorgen dat hij nooit meer als een nobody zal worden gezien.
Christopher Lloyd (Back to the Future) is te zien als de vader van Hutch en multi-getalenteerde muzikant en acteur RZA speelt de broer van Hutch wiens eigen verborgen talenten Hutch goed van pas komen in zijn zoektocht naar wraak.

Productiemaatschappij: 87North, Eighty Two Films, Odenkirk Provissiero Entertainment

Cast & Regisseur

Connie Nielsen (I)

Becca Mansell
Aleksei Serebryakov

Yulian Kuznetsov
Bob Odenkirk

Hutch Mansell
RZA

Harry Mansell
Christopher Lloyd

David Mansell

Nieuws over Nobody