compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 14-10 t/m 20-10
Film van de week!
MENU

Nocturama

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Nocturama

Nocturama filmstill

Nocturama filmstill

Delen op facebook
Nocturama
Nederlandse première: 20-7-2017
België, Duitsland, Frankrijk, 2016, 130 min,

Een groep jongeren in Parijs bereidt een aanslag voor: we weten niet waarom. Na hun voorbereidingen nemen ze hun toevlucht in een duur warenhuis vol luxeproducten waar ze overnachten. De volgende dag zal alles anders zijn.

Nocturama trailer en bijzonderheden

Deze film werd niet geaccepteerd voor het Cannes filmfestival in 2016 omdat de film te gevoelig lag na recente aanslagen in Parijs.

Trailer van NocturamaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nocturamahttps://i1.ytimg.com/vi/XFP9A6hX3mU/hqdefault.jpg2017-04-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Bertrand Bonello, de regisseur van deze film, maakte eerder Saint Laurent. Hij componeert ook vaak de muziek van zijn eigen films.

Nocturama - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nocturama in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Nocturama zien? Koop of huur de film hier:Een groep jongeren in Parijs bereidt een aanslag voor: we weten niet waarom. Na hun voorbereidingen nemen ze hun toevlucht in een warenhuis waar ze overnachten. De volgende dag zal alles anders zijn. Van Bertrand Bonello.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een uiteenlopende groep jongeren plant een serie aanslagen in Parijs. Wat hen drijft weten we niet, maar we volgen de voorbereidingen als een vreemd ballet in de gangen van de metro en de straten van de stad. Het lijkt een psychologische reis te worden over moraal en paranoia die eindigt in een luxe warenhuis, na sluitingstijd. Het wordt een lange nacht na de ontploffingen, omringd door de overdaad van de dure artikelen in de winkel. Kan er nog een volgende dag zijn? Regisseur Bertrand Bonello komt na Saint Laurent met een controversiële en uitdagende film die vragen oproept en zeer uiteenlopende antwoorden genereert. Het ensemble van beginnende en meer gevestigde acteurs danst op de vulkaan.

Productiemaatschappij: Creative Regie, Pandora Filmproduktion, Rectangle Productions, Scope Pictures, Wild Bunch Distribution

Nieuws over Nocturama