compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

Northfork

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch

1955. Een klein stadje in Montana moet worden ontruimd vanwege de komst van een hydro-elektrische dam. Een klein groepje is vastbesloten om te blijven. Een morsige pastoor (Nick Nolte), een jonge wees en een aantal excentriekelingen uit de plaatselijke bar willen van geen wijken weten.
Delen op facebook
Northfork
Verenigde Staten, 2003, 103 min,

bijzonderheden

De gebroeders Polish leggen een typische stijl aan de dag die doet denken aan David Lynch, maar dan zonder de psychologische onderstroom die zo kenmerkend is voor zijn films.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Michael Polish schreef het script samen met tweelingbroer Mark. 'Northfork' is het laatste deel van een drieluik en werd voorgegaan door Twin Falls Idaho (1999) en "Jackpot" (2001).

Northfork - Bioscopen, Tijden & Tickets

Northfork in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Northfork zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


1955. Een klein stadje in Montana moet worden ontruimd vanwege de komst van een hydro-elektrische dam. Een klein groepje is echter vastbesloten om te blijven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Departure Entertainment, Pohibition Pictures, Polish Brothers Construction, Romano Shane Productions

Cast & Regisseur

Nick Nolte

Father Harlan
Daryl Hannah

Flower Hercules
James Woods

Walter O'Brien
Claire Forlani

Mrs. Hadfield