compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Nos batailles

Nos batailles

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, filmhuis

Pitch van Nos batailles
Nos batailles filmstill
Nos batailles filmstill
Delen op facebook
Nos batailles
Nederlandse première: 10-1-2019
België, Frankrijk, 2018, 98 min,
Nos batailles is een meeslepend en hoopvol portret van een vader die een balans moet vinden tussen werk en vaderschap, nadat zijn vrouw spoorloos is verdwenen. Romain Duris (L’Auberge Espagnole) maakt veel indruk als worstelende vader en ook de twee kinderen stelen je hart. Olivier (Duris) is teamleider in een distributiecentrum...
trailer
BioscoopAgenda van Nos batailles

Nos batailles in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Nos batailles is een meeslepend en hoopvol portret van een vader die een balans moet vinden tussen werk en vaderschap, nadat zijn vrouw spoorloos is verdwenen. Romain Duris (L’Auberge Espagnole) maakt veel indruk als worstelende vader en ook de twee kinderen stelen je hart. Olivier (Duris) is teamleider in een distributiecentrum. Hij zet zich actief in voor de vakbond en staat dag en nacht klaar voor al zijn collega’s. Thuis zorgt zijn vrouw Laura voor hun twee jonge kinderen. Wanneer zij opeens verdwijnt zonder verklaring of afscheid, moet Oliver zijn veeleisende baan en de zorg voor zijn kinderen op zich nemen. Niet wetende of zijn vrouw ooit nog terug zal keren, probeert Olivier ondanks het gemis een nieuw evenwicht vinden. Nos batailles is de tweede film van de Belgische regisseur Guillaume Senez, die op het Filmfestival van Hamburg de Critic’s Choice Award in de wacht sleepte. In 2015 maakte hij Keeper net als zijn opvolger een ontroerend verhaal over vaderschap.