compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Notes from Brussels

Voor alle leeftijden

Pitch van Notes from Brussels

Delen op facebook
Notes from Brussels
Nederlandse première: 9-5-2022
Nederland, 2021, 79 min,

In Notes from Brussels jagen een jonge Franse politiek assistent in het Europees Parlement, een Poolse handelsjournalist en een Duitse topfunctionaris van de EU hun Brusselse droom na. De drie vrouwen zitten in verschillende fases van hun leven en offeren heel veel op voor succes bij de verschillende instellingen.

Notes from Brussels trailer

Trailer van Notes from BrusselsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Notes from Brusselshttps://i1.ytimg.com/vi/VjaR09yjTHg/hqdefault.jpg2022-05-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Documentairedebuut van Nadine van Loon.

Notes from Brussels - Bioscopen, Tijden & Tickets

Notes from Brussels in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Notes from Brussels zien? Koop of huur de film hier:Drie vrouwen en hun drive om voorop te blijven lopen in de snelle Brusselse politieke wereld terwijl ze hun Europese droom najagen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nadine van Loons documentaire debuut Notes from Brussels volgt drie sterk gemotiveerde vrouwen in verschillende fases van hun leven die onder de hoge werkdruk bij de Brusselse instellingen hun Europese droom nastreven.

Welke offers zijn we bereid te maken om onze carrire op de rails te houden? Welke keuzes zouden we al terugblikkend heroverwegen? Nadine van Loons documentaire debuut Notes from Brussels volgt drie sterk gemotiveerde vrouwen die onder de hoge werkdruk bij de Brusselse instellingen hun Europese droom nastreven. Notes from Brussels onthult het menselijke gezicht achter de Brusselse bubbel. De film vervlecht drie intieme portretten van vrouwen in verschillende fases van hun leven; een jonge Franse politiek assistent in het Europees Parlement, een Poolse journalist en een Duitse topambtenaar bij de Europese Commissie. De film laat je samen met de hoofdpersonen stil staan bij en reflecteren op meer fundamentele vragen. Deze documentaire heeft Engelse ondertiteling.

Productiemaatschappij: INC